2017. január 18., szerda

Kétszárnyú kapu ütköző

Kialakítás: Kapuszárnyanként egy zsanér felülre illetve egy forgáspont alulra. A két kapuszárny találkozásához középső betonozható ütköző javasolt. A zsanér állítható a szárny leszerelése nélkül, menete M=mm, így a teherbírása magas. Hegesztés után a kapu állítható, a kívánt távolság beállításához nem szükséges leemelni a kaput.


LEXOKapu ütköző kétszárnyú kapuhoz 160x140mm Kapu ütköző. Szárnyaskapu szett vasoszlophoz 8. Zár szett - zárdobozzal 10. Zárszett, méteres 40xmm-es zártszelvénybe mart zárdobozzal, kilincs, zár s. Ennek a kapunyitónak a felszereléséhez csak záróirányban (tehát amikor bezáródott a kapu ) van szüksége ütközőre! Lehetséges a záróirányú fizikai ütköző nélküli felszerelés is, láncos kiegészítő adapter használata szükséges, ehhez kérje segítségünket, valamint telepítéskor kapuszerelő szakemberre lehet szükség ebben az esetben.


Ez a szabvány komoly elvárásokat fogalmaz meg minden kapugyártóval szemben az emberek és a tulajdon biztonságával kapcsolatosan. Az általunk forgalmazott kapuk mérnöki elgondolásból az alábbi kiegészítőkkel lehetnek. Proteco KIT-Leader két szárnyas kapu nyitó szett. Akár 200kg-os kapuszárnyra Családi házakhoz nagyobb igénybe vételre tökéletes Ugrókódos 433Mhz-es beépített rádiórendszer, nem kell külön vevőegység.


Felső ütköző , fogadó 3. Fogadókonzol furatos 3G sínhez. Ipari fogadó 94x84xmm c-sínhez. Ha fedett a kapu , azaz nem fúj át rajta a szél, akkor mindenképpen szükséges záróirányú fizikai ütköző és 230V meghajtó motorokat használjunk. Ha kevés hely áll rendelkezésre, a B min.


Kapu forgáspont, hegeszthető hüvelyes M16. Kétszárnyú nyitott zsanér 180mm. Tolózárak, reteszek, hegeszthető és csavarozható kivitelben. Kaputechnikai szaküzlet és webáruház. A kapuk 3D vagy 2D kerítés kitöltéssel kaphatók, melyek harmónizálnak a kerítésekkel és egy rendszert alkotnak.


Az egyszárnyú és kétszárnyú kertkapuk praktikus megoldást kínálnak azoknak, akik tartós és ár-érték arányban kiváló terméket keresnek. Telepítésük egyszerű, a szükséges kiegészítők részei a terméknek. A Garten kapu zártszelvény keretes, melyhez db. Kapu és kerítés elemek értékesítése Kapupántok, díszelemek, kapu kiegészítők akár porfestéssel.


Feeder bottartó fejek prémium minőségben! Prémium minőségű (erkély, terasz, korlát) oszlop, könnyű és mégis erős alumíniumból készült amely megvásárolható natúr homok szórt felülettel és a megrendelő igényei szerinti porfestéssel is! KAPU ÜTKÖZŐ IBFM HORG.


Raktárkészlet: db. MECHANIKUS VÉGÁLLÁS ÜTKÖZŐ FELSZERELÉSE SZÜKSÉGES! A motorok Voltról működnek, de ahová a vezérlődoboz lesz szerelve, oda ki kell vezetni a 2V-ot, mert a dobozban lévő transzformátor állítja elő a 12V-ot ami meghajtja a motorokat. Maximális kapu szárny hossz: – méter Családi házakra, óránként 4-nyitásra, ajánlott. Komplett, beépítésre kész kétszárnyú kapunyitó automatika.


H = kétszárnyú szett, max. Záróirányú ütköző szükséges: záráskor a kapunyitó egy fizikai ütközőre kell, hogy rázárjon (neki zárjon). Gyakorlatilag egy praktikus kétszárnyú ajtó előnyeivel rendelkezik, így nem meglepő, hogy a meglévő -ugyanilyen elven működő garázskaput- kétszárnyú garázskapura cserélik, természetesen a kor követelményeinek megfelelően, magas minőségű, hőszigeteléssel ellátható, időtálló kivitelben.


A kapunyitó motor ennek az ütközőnek tolja neki a kaput, így zár be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések