2015. június 15., hétfő

Ytong áthidaló ár

A teljes szerkezetkész épület minden részét ugyanabból az építőanyagból építheti meg, és így jobb lesz a hőszigetelés e. A Xella Magyarország Kft. Ytong pórusbeton építési rendszer és a Silka mészhomoktégla termékek gyártója, valamint a Multipor ásványi hőszigetelő rendszer magyarországi forgalmazója. Betöréssel szembeni ellenállása is kitűnő, kézi erővel nem rongálható meg a falazat.


Teherbírás: Tévhit, hogy az Ytong falra nem lehet vagy csak nehezen polcokat, kisebb szerkényeket rögzíteni. Porotherm falazóelemek kedvező áron országos kiszállítással.

Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Ytong válaszfal áthidalók - Válaszfalakban, vázkitöltő falakban kialakított nyílások áthidalására. BAKONYTHERM - válaszfal- áthidaló 175cm.


Ft betéti díjat és 8Ft raklap használati. Ft-os áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk. Környezetbarát termék, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően energiahatékony megoldást nyújt a lakó-, közösségi-, ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, valamint vázkitöltő falainak.


Ytong szakkereskedőként igyekszik folyamatosan a lehető legelőnyösebb Ytong árakkal állni vásárlói rendelkezésére. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Az Etyeki Tüzép Kft.

Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Főoldal YTONG építőanyagok YTONG Classic NF és sima főfalelem Kérjen a termékekre kedvezményes, egyedi árajánlatot! A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez.


Tégla egyenesen a gyárból. Porobrick tégla, nf tégla, nf tégla, porobrick nf 3 bakonytherm tégla, mályi tégla, leier tégla, pápateszéri tégla. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Mennyiség függvényében ingyenes házhozszállítási lehetőség - kérjük érdeklődjön a részletekről. Fehér ház - akciós árak komplett építési rendszer vásárlása esetén.


Kedvező Ytong tégla árakat talál nálunk. Otthona felépítéséhez az Ytong tégla ár után is érdeklődik? Hány szintes lesz épülő családi háza? Fontos a pinceszint nagy teherbírása, és a homlokzati falak kiváló hőszigetelése?


Nézze meg honlaponkon az Ytong falazóelem választékunkat. Melyikre szeretne egyedi árat. Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! YTONG Raktárunk tüzép jelleggel üzemel, ahol megtalálható a nagy méretpontosságú profi YTONG téglák széles választéka: úgymint falazóelem, válaszfalelem, előfalazólap, U zsalu és teherhordó áthidaló , falazó habarcs, szerszámok és az akciós ytong árak sem elhanyagolhatóak. A téglák oldalról horonnyal és eresztékkel kapcsolódnak egymáshoz, ezért csökken a habarcsfelhasználás.


A weboldalon megadott tégla árak nem tartalmazzák a raklap betéti, használati és csomagolási díjat, valamint az esetleges daruzási és a behajtási engedély költségét.

Nagy teherbírású, kiváló hőszigetelésű falak építéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések