2015. június 25., csütörtök

Obi tolóajtó

Hasonló Kategóriák. A fehér OBI MDF tolóajtó PVC bevonattal elegáns, időtlen formájú. A rejtett, kefézett alumínium görgőkkel szerelt ajtónak nincs szüksége a lengő nyitáshoz külön helyre, ezért helytakarékos.


A selyemfényű fehér minden helyiségben világosságot és barátságos hangulatot áraszt, minden stílussal és színnel. Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron. Fa tolóajtó szett 95x214cm. A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal.


Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik. A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal.


Engem konkrétan típus érdekelne m-es hosszban: RLD-rozsdamentes szett, RLD-07S Rozsdamentes üveg toló ajtó vasalat, LS-SDU-0Retro pajta ajtó vasalat,fekete. Nem csupán ajtóként, hanem térelválasztó elemként is gondolhatunk rájuk. Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani!


Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek! Ugye Te sem veszel Gardróbot vagy konyhabútort akárkitől, amíg nem néztél be MEGA- TOLÓAJTÓ Kft-hez? Családi vállalkozásként működünk, amely a legjobbat kínálja a konyhákban, beépíttetett szekrényekben és fürdőszobákban. További előnyük, hogy belesimulnak a síkba, mégis hatásos dizájnelemek.


Obi tolóajtó

A tolóajtó szerkezete oldalfalra felszerelhető bontás nélkül is. Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat! Fa beltéri tolóajtók. A fa beltéri ajtók között az egyik legkedveltebb megoldás a tolóajtó. Elsősorban kisebb lakásokban, szűkebb méretű helyeken praktikus térelválasztó, hiszen a fa tolóajtó nem vesz el a hasznos lakótérből helyet a nyitás-csukás során.


Ilyen lehet például egy garzon lakás, gardróbszoba, de modern megjelenést is kölcsönözhet irodákban, üzletekben, lakásokban. Az erős fém szerkezet, a görgők és csavarok stabil tartást biztosítanak. A Gyulai és Társa Kft. Termékeink segítségével látványos, újszerű és jó térkihasználású megoldásokat választhat, legyen szó térelválasztásról vagy bútorokról.


Maximális felkészültség. Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet. Ezeket a sütiket azért használják, hogy nyomon követhető legyen a weboldal látogatóinak viselkedése, a visszatérő látogatások gyakorisága, például annak érdekében, hogy meghatározzuk, melyek a leglátogatottabb oldalak a weblapon belül. OBI üvegajtó -kínálatunkban valamennyi helyiséghez és berendezési stílushoz illeszkedő, széles választék található. Az üvegajtók az átláthatóságot és a. Keret nélküli üveg tolóajtó.


A kapható tolóajtó vasalatok széles választékából elég könnyen kiválasztható az elképzeléseknek megfelelő tolóajtók valamelyik változata. A beltéri tolóajtók lapjai készülhetnek tömörfából vagy furnérozott felületű, esetleg fóliás felületű ajtólapokból, de lehetnek edzett üveglapból is. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Zsófi tolóajtó rendszer. A Modernkeretes Stanley tolóajtó kedvező ára mellett modern kialakítású keretprofilja és gazdag színválasztéka miatt igen népszerő Vevőink körében. Smart tolóajtó rendszer R tolóajtó rendszer. Felújítás, a tetőtér beépítése vagy egy szoba felosztása gipszkartonozással – számos oka lehet, hogy miért van szükség új beltéri ajtók beépítésére.


De aggodalomra semmi ok. Harmónika tolóajtó vasalatok. A webáruház árai csak internetes vásárlás esetén érvényesek! JOLA bejárati ajtó, ablak kínálatában.


Választható egyedi és szabvány méretben is. Tolóajtó tartozékok. A műanyag bejárati ajtókat igen lényeges tulajdonságok jellemzik: széles formai kiviteli lehetőségek, igen kedvező ár, stabil működés és magas minőség!


A hagyományos nyíló ajtóhoz képest a tolóajtó rendszer minden lakótérben előnyösebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések