2015. június 16., kedd

Abs élzárás

Az akciós ABS-ekről érdeklődj telefonon! ABS Kérj pontos árat az online fiókon keresztül! Az ABS jelzés az Acrylonitrile butadiene styrene speciális anyag rövidítése, ipari kopolimer, mely mechanikus sérülésekkel szemben ellenálló. A rögzítés során a hőt és a nagy nyomást együttesen alkalmazzák.


ABS élzárás ABS, jelentése: tartós élzárás.

Nincsenek többé betöredezett élek a bútorban, az évek. Az ABS valójában műanyag, ami a régebben használt melamin – azaz papír alapú élzáró anyagot helyettesíti napjainkban. Vékony vagy vastag ABS? ABS ( Acrylonitrile-Butadiene-Styrene ) Az akrilnitril-butadién-sztirol, más néven ABS, egy hőre lágyuló polimer, amelyet polimerizáló eljárással állítanak elő, amely sztirolt, akrilnitrilt és polibutadiént tartalmaz. Ezt a polimert számos iparágban használják széles körű alkalmazásaihoz.


Kevésbé környzetbarát. Ezen a weboldalon a dévaványai bútorbolt termékeit láthatod. Versenyképes árakkal, várunk téged.

A pontos munkadíjjakról itt tájékozódhatsz. Házilagos kivitelezéshez felvasalható élfólia kapható üzletünkben. Az élzárását ívesen kialakított bútorlapoknál is elvégezzük.


A melegítőtartály a beállított hőfok elérésekor automatikusan lekapcsol, így energiát takarít meg, és amint a ragasztó pár fokot veszít a hőjéből, az automatikusan visszakapcsol, és ismét az optimális fokra melegíti. ABS könnyebb hajlításához a ragasztás előtti meleg levegő. Az esztétikus hatás elérése érdekében - az Ön igényeihez igazodva - a felszabott lapokat élfóliával, élfurnérral, ABS -sel, PVC-vel élzárjuk. A vastagabbnál az élek gömbölyítettek (konyhapult). Kiváló minőségű, lapra szerelt nappali szekrénysor, saját komóddal.


A TV-s elem mögötti polcos hátlap extrában kérhető. Színazonos fiókkáva. A szekrénysort 7db elemenként, összeszerelve szállítjuk. A fogantyú nincs felszerelve (de tartozék). A bútort csomagolás nélkül kerül szállításra.


A Melania tálaló, egy modern vitrines és fiókos tálalószekrény. A vitrines elem fel van szerelve 3D LED világítással. Többféle szín-összeállításban rendelhető.

Az abs élzárás , ami egy mm-es pvc, amit 2fokos gép hord fel az él. A ragasztó nélküli melamin élfólia kiváltója a vékony ABS. Megnevezés, Felület, Cikkszám, Egger, By Span, Kastamonu.


Anyaga egyaránt lehet élfólia , ABS , élfurnér,. FEHÉR RAGASZTÓZOTT ÉLFÓLIA 32mm IMPR. Kistarcsa lapszabászat, lapszabászat, élzárás , bútorlap, méretre vágás.


Műhelyünk könnyen megközelíthető Budapestről az M0-ás autópálya kistarcsai kihajtójától, valamint Gödöllőről is a 3-as főút-ról. Sokan azt sem tudják, hogy erre többféle megoldás is létezik, pedig egy igen fontos tényezője a konyhabútoroknak az élzárás , mivel általában minden részük bútorlapból készül, ami igen érzékeny a vizesedésre, márpedig víz az folyik a konyhába sokfele a mindennapos használat során. A PU, PUR bútorlap élzárás előnyei pontokba szedve: ún. Optikai nullfugát eredményez a PU ragasztóval való élzárás , azaz, nem látszik a fuga a bútorlap és az ABS élanyag között. Vízálló ragasztás, vízálló kötés a bútorlap élén.


Nincs élanyag leválás a bútorlapok élén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések