2015. június 4., csütörtök

Bitumenes lemez ár

Vízszigetelő lemez , üvegfátyol hordozóréteggel, mely két oldalán APP modifikált bitumenes masszával (plasztomer) bevont, külső felületén PE védelemmel, belső oldalon homokhintéssel ellátott. GV H Bautekt bitumenes vízszigetelő lemez. Bármi kérdése van írjon nekü. A ragasztott tetőszigetelő rendszereknél az alapozó bevonat egy hidegen folyékony bitumenes megoldás, vagy egy bitumenes emulzió, amit a födémszerkezetre visznek fel.


Megköti a port és ezáltal jobb tapadást biztosít a födémszerkezet és a ráfektetett szigetelőrétegek között. Kedvező összetétele miatt a Fimizol expressz.

Bitumenes lemez mechanikai rögzítése. A kétrétegű bitumenes lemez szigetelés alsó rétegét -amennyiben nem lehet a teljes felületen lángolvasztani- mechnanikai rögzítéssel kell a födémhez erősíteni. A mellékelt képen egy régi EPDM gumiszigetelés volt, amit igen nagy költség lett volna elszállíttatni, mivel veszélyes.


IcoPal Hydrobit GVoxid bitumenes vízszigetelés. Tartalmaz adót. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


További extra ár kedvezmények a vásárolt vízszigetelő lemez mennyiségek függvényében ! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bitumenes lemez.

Mennyiség tekercs Kosárba rakom. Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1. Derékszögű negatív. BITUMENES VÍZSZIGETELŐ V 1X10M ÜVEGFÁTYOL BETÉT és még termék közül választhat a kategóriában.


Egyrétegű szigetelés Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három. Födémek, tetõszerkezetek csapadékvíz elleni vízszigetelése. A bitumenes lemez a leghagyományosabban használt szigetelőanyagok egyike.


Széles körben használják vízszigetelésre. Az épületeken vízszigetelő anyagokat. Az IMPERMAX ALAP tetőszigetelő rendszer alkalmazható akár végfelületként is, de további rétegek is felvihetők rá.


GYÁRTÓ Dechtochema MÁRKA GV TERMÉKLEÍRÁS A termék nbsp;alkalmas aljzat és nbsp;oldalfal szigetelésre! Olcsó bitumenes hullámlemez ár Ennek a termékcsaládnak a legnagyobb előnye a rendkívül kedvező árfekvés. Alacsony ár , amit mégis éves gyártói garancia támogat - ez teszi a hullámlemezt nagyon vonzó héjalássá. Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás!


Gutabit GV bitumenes lemez : Az oxidált bitumenes lemezek a mai műszaki-megbízhatósági követelményeknek egyre kevésbé felelnek meg, ezért ezek alkalmazása a lapos tetők szigetelésénél – a hazai és nemzetközi irányelvek értelmében - korlátozott. Oxidált bitumenes lemezeket csak a többrétegű szigetelések alsó vagy.

Tetőzsindelyek rögzítésére használatos bitumenes zsindelyragasztó, amelyet kinyomópisztollyal viszünk fel a kívánt célfelületre. Sokáig ellenáll az időjárásnak, biztonságossá és tartóssá teszi a tetőt, védi az épületet, hogy a zsindely biztosan helyén maradjon. Lehet hogy a valódi bitumenes zsindely ár nem versenyezhet az ilyen palatető felújítás kivitelezési költségeivel, de a valódi IKO zsindely használatával elkészült zsindelyfedés esztétikuma, garanciális ideje, vízzárása és egyéb előnyös tulajdonságai messzemenően kompenzálják az enyhén magasabb zsindely árak okozta. Kérd részletes, helyszínre szállított fedémlemez árajánlatodat. Ugrás a navigációhoz Kilépés a tartalomba.


Hasznos ötletek építkezőknek, felújítókna. Ez a bitumenes zsindely kiváló megoldás lehet tehát családi házak és lakóparkok, hétvégi házak, kereskedelmi épületek és üdülők, valamint középületek esetében is. Toronto öntapadó bitumenes zsindely Miért válasszak zsindelyt?


Ha korlátozott a tető teherbírása alkalmazása különösen előnyös, mivel: könnyű hajlékony víz, por és légzáró Hol használhatom a bitumenes zsindelyt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések