2015. június 1., hétfő

Régi faredőny javítása

Hazánkban ez volt az első redőny típus. Az akkori termékek kisipari körülmények között készültek, válogatott alapanyagokból. Ezek a redőnyök a mai napig teljesítenek szolgálatot, és remek.


A hárs fára jellemzően csomó mentes, ennek ellenére dekoratívan erezett. A tartósságáról az alkalmazott pácolási eljárás gondoskodik.

Tudta Ön, hogy viszonylag könnyen megjavíthatja redőnyét házilag is? A faredőny mindemellett rendkívül nehéz redőny típus. Ma az emberek nagy részének nem ez a megoldás jut eszébe ha elromlik a redőnye, hanem rögtön szerelő segítségét kéri, aztán várja hogy az kijöjjön és megjavítsa.


Az első faredőnyöket, még Németországból hozták, a későbbieket már magyar cégek készítették. Sajnos a több tíz éves faredőnyfelületével, amelyen több rétegben van már a festék , nem tudunk mit kezdeni, a régi faredőny léc már nem viseli el a redőny szétszedését, csiszolását. Ha probléma van a régi faredőnnyel azt megjavítjuk, ha javítható.


Felújításának menete a következő: a belső redőnytok ajtaját nútmarással szigeteljük, illetve hungarocellel.

Ezzel elérjük, hogy a redőnytok ajtó nem hűl át. Kényeztesse magát egy kis luxussal, akár hagyományos kézi akár motoros működtetéssel. Történelme majdnem 2évig nyúlik vissza a múltba(Esslingeni redőny). A megfelelő építészeti környezetben a fából készült redőny a hab a tortán. A redőny javítása , karbantartása a következőkből állhat.


Redőny javítás - karbantartás. Acél vállfa cseréje, motor csere, palást (lamella) csere, csapágy csere, lefutósín csere, gurtni-gurtnis automata csere, lécbevezető csere, régi faredőny (maxi felsőtokos) szerkezet csere. Sokszor előfordul régi fa redőnyök esetén, hogy a fa redőny tengely elhajlik vagy eltörik. Ekkor nem kell az egész redőnyt lecserélni, elég ha a régi fa tengelyt lecseréljük fém.


Faredőny javítás, gurtnicsere! Ha régi faredőnye van, ne dobja ki, megjavítjuk, felújítjuk. Mi, ha ön kéri, mindenképpen megjavítjuk fa redőnyét, hacsak a fa nincs nagyon rossz állapotban.


Tehát érdemes megtartani ezt a típusú redőnyt. Elromlott, elszakadt, elakadt? Hívon minket bizalommal és rövid határidőn belül megjavítjuk redőnyeit!


Műanyag redőny, Alumínium redőny, motoros redőny, faredőny javítása rövid határidővel Budapesten és vonzáskörzetében!

Motoros redőnyök javítása Motoros redőny esetében érdemes megfigyelni, hogy a redőny mozdul-e bármelyik irányba. Amennyiben nem mozdul valamelyik (esetleg semelyik) irányba a redőny, meg kell hallgatni, hogy a motor megfelelő működésre utaló hangot ad ki (halkan búg), vagy nem ad ki egyáltalán semmilyen zajt, esetleg. K ényeztesse magát egy kis luxussal, akár hagyományos kézi akár motoros működtetéssel. A régi polgári lakások elengedhetetlen részévé vált, a mára már kissé elöregedett rendszer.


Természetes alapanyagának köszönhetően a mai napig nagy népszerűségnek örven bár szerkezeti elemei a mai korhoz lettek igazítva. A legrégebben forgalmazott kültéri árnyékoló. A mostani faredőnyöket, csomómentes borovi fenyőfából, csapágyazott fém tengellyel készítjük, amelybe motor is szerelhető.


Falikapcsolóval, távirányítóval idő és fényérzékelővel is működtethető. Régi faredőnyök javítását és karbantartását is. A redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, árakat Ön számolhatja ki árkalkulátorunkkal, mely a felméréskor sem változik, amennyiben helyes adatokat adott meg.


Hullámos vasredőny-Detektívrács-Ollósrács - Egyedi biztonsági fémredőnyök,rácsok valamint faredőnyök gyártása és javítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések