2015. június 24., szerda

Nyílászáró gumitömítés

A műanyag ablakoknál tökéletes zárásához elengedhetetlen a gumi tömítések megfelelő állapota. Sajnos a műanyag ablakok tömítőgumijai nem örökéletűek, tapasztalataink szerint a rendszeresen ápolt gumik évig, az ápolás nélküli gumik akár év alatt is elveszíthetik kellő rugalmasságukat, formájukat. Nyílászáró gumi tömítés ablakhoz és ajtóhoz. Ablaktömítő gumik,ajtó szigetelő profilok gyártása és értékesítése fa ajtóhoz és ablakhoz,műanyagból készült nyílászárókhoz, ipari kapukhoz utólagosan beépíthető svéd technológiájú bemarásos nútba építhető (bepattintható) szilikon o profilok,embrió profilok valamint ragasztható nyílászáró.


Rendkívül széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Közel műanyag ablakrendszerhez forgalmazunk gumitömítést, valamint fa nyílászáró szigeteléseket, és öntapadó gumitömítéseket is árusítunk. Termékeink kiváló minőségű TPS, és EPDM alapanyagból készülnek, korszerű gyártástechnológiával. Hármas, fehér nyílászárók esetében szürke színű, színes kivitelben fekete gumitömítés. Ingatlanjának biztonságát növelheti biztonsági vasalat és ragasztott biztonsági üvegrendelésével.


Szeretne valami különlegeset? Az összes gumiprofil ebben a termékcsoportban nagyfokú szigetelést biztosít, megfelelő tömítettséggel. Egy minden épületbe ideális műanyag nyílászáró azoknak, akiknek a hőszigetelés és a fokozott biztonság számít.


Maco osztrák alap biztonsági vasalat, Hevestherm védelmi index szerinti 2besorolás alapján legalább helyen megerősített záródási ponttal, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőző funkcióval.

Gumitömítés fajtája: szél- és középtömítéses, kettő- és háromszoros Kiegészítő esztétikai és funkcionális lehetőségek üveg közötti álosztók, ragasztott osztók, valódi osztók, katedrál üvegek, hanggátló üvegek, biztonsági üvegek, biztonsági zárak, különféle nyitási és működtetési lehetőségek. Kömmerling Plus a kompromisszum mentes nyílászáró család. A HEVESTHERM immár több mint éve gyárt minőségi műanyag nyílászárókat. Az általuk készített műanyag ablakok és ajtók kivétel nélkül A kategóriás Német műanyag ablak profil felhasználásával, és a piac jelenlegi legjobb vasalatával, az Osztrák MACO zárszerkezetekkel látja el termékeit. Csapadék, hideg, meleg nem jut be rajta.


Erről gondoskodik a masszív szerkezet, a szoros gumitömítés , a hőhídmentes alumínium küszöb. Hogy milyen legyen a kinézete, azt Ön szabja meg. Katalógusunkból több száz típus közül választhatja ki az Önnek megfelelő formát, színt, üveget.


Az egy oldalán színes (fautánzatú) ablakok esetében egyedülálló különlegesség nálunk, hogy az ablak gumitömítése barna színű, ami nagyon harmonikus megjelenést biztosít a nyílászárónak, valamint, hogy a profil 3mm-es mélységben szintén barna vagy fekete (a többi fehér), igazodva a fautánzatú szín erősségéhez. Családi vállalkozásunkkal egy kis irodából indultunk, majd az évek során folyamatosan fejlesztve, mindig megújuló és egyre bővülő árukészletünknek köszönhetően, mára már egy 4m2-es nyílászáró szaküzlettel, jól berendezett mintateremmel és szakképzett. Fa ablak, fa nyílászáró Cégünk minőségi fa nyílászáró , hőszigetelt, hangszigetelt fa ablak gyártásával, fa ablakok beépítésével foglalkozik Budapesten, Pest megyében és Borsod megyében. Fa ablakinkat egyedi méretre, megrendelőink igényei szerint készítjük el. Természetesen bejárati ajtót is rendelhet hossztoldott.


Fa nyílászáró vagy műanyag nyílászáró ? Melyiket válasszam? Sok esetben a fa ablak beépítése bizonyul a legjobb választásnak, mivel így megőrizhető az épületek korhű megjelenése. A kereten szigetelő gumi gondoskodik a maximális hőszigetelésről és légzárásról.

A magas kétsoros gumitömítés végig fut a szárny és a tok falcainak egészén. A gumitömítés színe fehér nyílászáró esetén szürke, színes nyílászáró esetén fekete. Hangszigetelés dB-ig.


Modern ablak előnyei: a középső tömítőgyűrű rendszer, kamra, a mm-es beépítési mélység, kiváló design és a tökéletes profil arányok. A hőszigetelési értékek megfelelnek a mai, és mindenekelőtt a jövőbeni igényeknek. A növekvő érdeklődésnek köszönhetően a Deventer a nyílászáró tömítőprofilok és automata küszöbök gyártása terén jelentős piaci részesedéssel bír. Az ajtó-és ablaktömítő profilok PVC-ből, thermoplasztikus elasztomerből és szilikonból készülhetnek, de kínálatunkban megtalálható az utólagos szigeteléshez használható, szilikonból készült Sil-Strip.


Kínálatunkat több mint féle dekorfólia és Acrycolor üvegbevonatok teljes palettája színesíti! Bukó ablak, Bukó-nyíló ablak, Oszott ablak, Középen felnyíló ablak, Toló-bukó erkély ajtók, télikertek és ajtók, biztonsági ajtók egyedi gyártása és beépítése. A feljesztések a valódi EPDM gumitömítéseket is érintették, így egyedülállóan HEGESZTHETŐ gumitömítés kerül az ablakokban. A gumihoz hozzáadott mátrix adaléknak köszönhetően, a tömítő gumi hegesztéskor a hő hatására nem keménedik meg, nem ragad hozzá a nyílászáró műanyag főprofiljához, ezáltal ojbb záródást biztosít a sarokpontokon is.


Maco alap biztonsági vasalat, hibásműködtetésgátlóval, résszellőző. Kettős gumitömítés szürke és fekete színben. Környezetbarát anyagfelhasználás, éves gyártási tapasztalat.


Műanyag nyílászáró szigetelés cseréje, folyamata valamint esedékessége. Mikor cseréljünk szigetelőanyagot? A gyári fekete színű szigetelőanyag élettartama körülbelül év, a felárral rendelhető szürke színű szilikon alapanyagú 7-év.


Cégünk műanyag nyílászárók beszerelésével, árnyékolástechnikai eszközök felszerelésével, valamint kőműves munkákkal foglalkozik. Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a minőségre. VEKA MD MŰANYAG ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések