2015. június 16., kedd

Ablaktömítés

SZILIKON ABLAKTÖMÍTÉS. A műanyag ablakoknál tökéletes zárásához elengedhetetlen a gumi tömítések megfelelő állapota. Sajnos a műanyag ablakok tömítőgumijai nem örökéletűek, tapasztalataink szerint a rendszeresen ápolt gumik évig, az ápolás nélküli gumik akár év alatt is elveszíthetik kellő rugalmasságukat, formájukat.


Rendkívül széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére. Közel műanyag ablakrendszerhez forgalmazunk gumitömítést, valamint fa nyílászáró szigeteléseket, és öntapadó gumitömítéseket is árusítunk.

Hasonlítsa össze az árakat! Klimaanlage Abluftschlauch, Klimagerät Fensterdurchführung DIY AirLock, Air Conditioner Hose Hot Air - Duration: 6:52. Válassza Ön is modern és minden igényt kielégítő, AG System technológiával gyártott műanyag nyílászáróinkat, melyek kiemelkedően teljesítenek, ha fontos Önnek a hang-, zaj- és hőszigetelés. Gondolta volna bármelyikünk is, hogy egyszer mérce lesz Horn Gyula, Kovács László vagy mondjuk Lendvai Ildikó? Ragasztható ablaktömítés.


Előnye hogy gyorsan szakember segítsége nélkül beépíthető házilag. A ragasztáshoz szilikon ragasztó szükséges. Nyílászáró tömítés - szilikon ablaktömítés AKCIÓ !

Szilikon nyílászáró tömítés. Az ablaktömítés raktáron van. Nútba építhető és ragasztható kivitelű.


A legkisebb rés és repedés elég lehet ahhoz, hogy jelentősen csökkenjen otthona kényelme. A huzat beengedi a hideget, így egekbe szöknek a fűtési költségek. Vállalkozásunk kínálja a fa és műanyag nyílászárókat, kapu automatákat, kovácsoltvas termékeket, redőnyöket, sötétítőket és árnyékolókat.


Sírkőtisztító Öntapadós ablaktömítés. Bondex Kft kizárólag szilikon alapú termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik közel éve. Veka ablaktömítés ügyében kerestem Önt, de miután jelezte ez egy régi tipus, továbbá a kis mennyiség miatt ennek pótlása csak nagyobb mennyiség legyártása esetén lenne kivitelezhető. Személyes felkeresés. Tartós szélgátló, amely képes tömíteni az öregebb ablakok nagyobb réseit is.


Beépítésükkel pénzt spórolhat! Cégünk vállalja rajz, 3D modell, vagy termékminta alapján extrudált profilok, préselt formadarabok gyártását, partnereink egyedi igényei szerint, az ahhoz szükséges szerszámok tervezésével és legyártásával együtt. A fehér színű, műanyagból készült ablaktakaró megakadályozza, hogy a légkondicionáló által kivezetett hő visszaáramoljon a hűtött légtérbe.


Einhell - nagy teljesítmény, amivel bármi lehetséges! Mindegy, hogy Ön ezermester, hobbikertész, vagy csupán lelkes otthoni felhasználó: termékeink között egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Fa ablak beépítése. A beépítést a legtöbb esetben egy helyszíni felmérés előzi meg, ahol megtörténik a pontos méretfelvétel, valamint hogy melyik ablak milyen nyitásmódokkal és felülkezeléssel lesz ellátva. A huzat tipikus oka a rosszul beállított, azaz lógó műanyag ablak, ajtószárny és a működtető vasalat (zár).


Ablakszigetelés, ajtószigetelés. A műanyag nyílászárók a gyárilag megtervezett és beépített kétszeres gumitömítésük miatt utólagos szigetelést (mint például Purfix, tömítőgumi, Sziloplaszt) nem igényelnek, sőt, ezek felhelyezése az ajtó, ablak rendeltetésszerű működését. Innovatív megoldás a mobil klímák meleg levegőjének kivezetésére Albérletekben, vagy olyan helyeken, ahol gyakran változtatják a mobil klíma helyzetét nem mindig van arra lehetőség, hogy átvéssék a falat a meleg levegő kivezetéséhez.


SZIGETELÉS-FELÚJÍTÁS-JAVÍTÁS. Sofa típusú, illetve ahhoz hasonló szerkezeti kialakítású ablakok, erkély ajtók, bejárati ajtók szigetelését és teljes körű szervizelését vállaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések