2015. június 4., csütörtök

Ajtó biztonsági zár

Nem tudom, hogyan lehetne jobban összefoglalni: Azt kaptam, amit kértem. Nagyon köszönöm azt a minoséget, azt a profi hozzáállást, mely a hozzánk beszerelt ajtóban csúcsosodik ki. Az a két szó, hogy biztonsági ajtó most már egyet jelent számomra a NÍVÓ Biztonsági ajtóval és az általuk garantált minoséggel.


A többpontos zárakat onnan a legkönnyebb felismerni, hogy a zár előlapja az ajtó élének teljes magasságában végigfut, és rajta különböző magasságban újabb és újabb zárást végző nyelveket, görgőket, kampókat, stb találunk. Lehet-e egyáltalán cserélni?

Egyáltalán milyen esetben indokolt a biztonsági ajtó zárcseréje? Az alábbi bekezdésekben olvashat bővebben a zárbetétek típusairól, kiviteleiről. Azért csak a tokban tartást emelem ki mert mert az eredeti ajtó zárbetét másra nem alkalmas de sokszor még a hívatott feladatát sem tudja ellátni. Többpontos zár , szalagzár a biztos záródásért. Annyiféle zár található ma már a piacon, hogy az átlag földi halandó, aki nem hozzáértő a témában, esetleg mélyed jobban bele a témába, könnyen a bőség zavarában szenvedhet és elképzelése se lehet róla, hogy az ő egyszerű ajtajához mégis milyen típusú zár illik.


Ezen zárak általános ismérve, hogy bezárás előtt fel kell húzni a kilincset a mechanika működtetéséhez. Keressük meg a gyártó márkajelzését.

Szinte minden esetben ez bele van ütve az előlapba, vagyis az ajtó élén végigfutó hosszú fém alkatrészbe. A zárbetéteket mindig az ajtó biztonsági szintjéhez kell igazítani. Ha a zár nagyon jó, de az ajtó nem annyira, akkor a behatolók kivágják vagy betörik az ajtó egy részét. Ez idővel a zár elromlását vagy működés képtelenségét is okozhatja.


A bejárati ajtó a legtöbb esetben az elsődleges védelmi vonalnak is számít mely elválasztja a külvilágot a magánterülettől. Ezért is nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően működjön, sérülésektől mentes legyen, és ne legyenek. Ablak zárat, biztonsági ajtó láncot keres?


Segítünk a megfelelő termék kiválasztásában az Ön igényeihez igazodva. Legyen szó a mindennapok védelméről vagy az extrém biztonságot keresőkről, minden igény kielégítésére rendelkezésre áll kínálatunkból ablak zár és biztonsági ajtó lánc. A zártipusok fajtái: kilincses ajtózárak, hevederzárak, zárbetétek ( biztonsági zárbetétek) Kilincses ajtózárak: Ajtóba felső zár : Ez a zárfajta az ajtók (többnyire a bejárati ajtó ) felső részén helyezkedik el. Igaz, hogy a Hisec ajtók vastagabbak az egyzáras kínai ajtóknál, az erőkar hatására mégis könnyen kifordulnak a lemez-tokból. Ezért is mondjuk ügyfeleinknek, hogy a HiSec ajtó nem acél- vagy acélvázas ajtó.


A hevederzár, vagy biztonsági másodzár felszerelése a HiSec ajtóra éppen ezt a befeszítést hivatott megakadályozni. Kültéri és lépcsőházi biztonsági ajtók széles választékát kínálja kiváló áron, akár órás beépítéssel. Bejárati ajtók beépítéssel 57.

Amennyiben csak a betétet ( ajtó és beszerelés nélkul) szeretné vásárolni, annak a listaára: 13. Az ajtó beszereléssel egyidőben megrendelt betét ára: 6. Mivel csak nagyon keskeny zártszelvénybe építhető, a zár nem képes a kulccsal a kilincsnyelvet hátrahúzni, ezért elektromos zárakhoz és gombos kilincsekhez nem szerelhető. Megbízható és esztétikus biztonsági rácsot készítünk az Ön lakására, garázsára, üzletére – Ajtónyitás, zárcsere, zárszerviz Budapest kerület. BIZTONSÁGI ZÁR SZERELÉSE, CSERÉJE. Többféle biztonsági zár létezik, például tollaskulcs- vagy.


A munkaidő leteltével a többpontos biztonsági zár veszi át ezt a szerepet. A biztonsági zárakat általában fém bejárati ajtókba szerelik! Ajtó borítások: Laminált lapos biztonsági ajtó. A külső és a belső oldal borítását féle fa utánzatú laminált lap közül lehet kiválasztani.


A páncélajtó vasszerkezetét RAL szinskála szerint leszínterezzük. Beltéri ajtó kilincs és kiegészítők széles választéka klasszikus beltéri ajtó kilincs, modern beltéri ajtó kilincs, rusztikus beltéri ajtó kilincs és design stílusú beltéri ajtó kilincs az akkufa webáruházban. Az ajtók acélból kialakított tokból, és acélból készült rácsszerkezetből állnak, mely a felső zár működtetésével négy irányban, több ponton reteszel. A tokot lehet beltéri. Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon.


Online rendelés és webáruház itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések