2015. június 25., csütörtök

Ipari gyorskapu

DITEC TRAFFIC ipari gyorskapu. Raktárak, üzemek, szupermarketek és egyéb kereskedelmi vagy ipari létesítmények gyakran elengedhetetlen része a légtereket elválasztó, intenzíven terhelhető, megbízhatóan és gyorsan működő ipari gyorskapu. Gyakran használják ipari körülmények között, de nem szabad elfeledkezni róla, hogy az ügyfelek, vásárlók által használt terekben is felbukkanhat egy-egy gyorskapu , ezért a funkcionalitás mellett a megjelenés sem elhanyagolható.


Ipari gyorskapu referenciák. Csak néhány referencia, ahol a cégünk által felszerelt ipari gyorskapuk működnek hosszú ideje kifogástalanul.

Tekintse meg ipari gyorskapu referenciáinkat. A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti. A RESET gyorskapu a nagy szélterhelés mellett, rendelkezik még egy nagyszerű tulajdonsággal is. Ez az önjavító technológia, aminek az alapja egy speciális ipari zipzár.


Csak néhány gyorskapu referencia, ahol a cégünk által felszerelt ipari gyorskapuk működnek hosszú ideje kifogástalanul. Megbízó igényei szerint ideális felújításokhoz minőség egy kézből alacsony szervizigény ipari kapu méter szélességig és méter magasságig minden méretben KAPUKOMBINÁCIÓ Az üvegszálas emelőkapu és a NOVOSPRINT gyorskapu egy nyílásba építhető be, a két kapu között komplett, gyárilag előállított alu- és gumitömítéssel. A leggyorsabb kapu a JOLA kínálatában.

Egy járművet sem tart fel, és még önmagát is kijavítja - JOLA Gyorskapu ! Ha számít a sebesség! Hatalmas választék, egyedi méretek. Sector – Ditec ipari gyorskapu. Az APRIN flexibilis ipari gyorsajtók működése nagyságrendekkel gyorsabb, mint a szekcionált kapuké, ily módon meggátolják a por és egyéb szennyeződések, a hideg vagy meleg ki- illetve beáramlását.


NovoSpeed ipari gyorskapuk – gyors,. A gyorskapu (B) bezáródik, mielőtt a légcsere elkezdődne. A nyitott kapun (A) keresztül sok energia vész el. C-os külső hőmérséklet esetén, ha a kapu túl sokáig marad nyitva, a belső hőmérs. De nemcsak ehhez hasonló ipari területeken fordulnak elő gyorskapuk, bizonyára Ön is látta már, hogy a bevásárlóközpontok leválasztott raktárhelyisége is gyakran lamellás.


Minőségi gyorskapu megoldások intenzív igénybevételre. Feltekeredő ipari gyorskapu bármilyen egyedi méretben. A túzgátló ajtó mint az egyik legkeresettebb ipari gyorskapu típus az általa nyújtott biztonságnak köszönheti népszerűségét. A Hörmann vállalat professzionális tűz terjedés-elleni kapui a legjobbak közé tartoznak: nem csupán védenek, de a megjelenésük is esztétikus.


A termékek között található az élelmiszeriparban használható, mosható ipari gyorskapu , extra méretű gyorskapu mezőgazdasági raktárak lezárására alkalmas kivitelben, ahol a légterek egymástól való elválasztására is szükség lehet.

A BMP gyorskapuk közös tulajdonságai: változatos működtetési lehetőség. A helytakarékos kapurendszerek a különböző sínvezetéseknek köszönhetően minden ipari létesítményhez illeszkednek. Ez szolgálja az új építések és a felújítások biztonságos tervezhetőségét. A Hörmann személyre szabott megoldásokat kínál Önnek minden alkalmazáshoz: a kényelmes átjárást nyújtó személybejáró.


Dunaharaszti, Fő u. Hőszigetelt ipari kapuk. Szekcionált ipari kapuk. Ditec ipari gyorskapu akár működésű önjavító technológiával is. Svéd minőség fokozott ipari igénybevételre.


Széles spektrumú szín és méretválaszték. Célunk a gyártási és raktározási folyamatok zavartalan működésének elősegítése érdekében a lehető legjobb megoldás alkalmazása. Mottónk: a kihívás a mi lehetőségünk.


Nincs olyan, amit ne lehetne megoldani. A SMART RESET gyors kaput a gyár mérnökei olyan ipari környezetre fejlesztették, ahol a nyíláson keresztül nagy targonca forgalom bonyolódik le. Ilyenkor több esetben is előfordulhat, hogy a targonca neki ütközhet a PVC ponyvának. A spirálkapuk az innováció magas minőségű eredményei.


A vagyonvédelem és az energia megtakarítás elérésére, ma a leggyakrabban szekcionált kapu vagy redőnykapu és PVC gyorskapu kombinációját alkalmazzák. Butzbach Hungaria Kereskedelmi Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések