2015. június 1., hétfő

Billenő garázskapu rajz

A -as -es években megvalósított már viszonylag korszerűbb házgyári lakásokhoz gyakran garázst is épített a kivitelező, ezek méretét azonban elég szűkösre kalkulálta. Billenő garázskapu beépítése. Ezt a fajta garázskaput általában nyílásba építjük, de nyílás mögé is van lehetőség beépíteni.


Kapunk egyedi méretben is rendelhetőek. Minden egyes garázskapu bonyolult műszaki rendszer, nem ajánljuk a házilag történő beépítést! A garázskapu nyílásának elkészítése a megrendelő feladata.

A kapuk rögzítése a falba dűbelekkel és szerelőhabbal történik. A régi kapu leszerelése nem tartozik szolgáltatásaink közé. Minden billenő kapu automata motoros vezérléssel mükődhető – ehhez kilincs és zár GRÁTISZ. Az általunk forgalmazott billenő garázskapuk a szabvány méreteken kívül egyedi méretre is gyártottak, így abban az esetben sem szükséges a falazaton alakítani, ha a kapunyílás nem szabvány méretű.


A billenő garázskapu horganyzott idomacél szerkezetű. Az EUROKAPU garázskapu saját termékünk, ezért sokkal rövidebb szállítási határidővel dolgozunk, mint más cégek. Magyar gyártóként raktárról, azonnal tudjuk teljesíteni megrendelésedet, illetve egyedi igényeidet is teljesítjük.


A Novoferm Hungária által forgalmazott lakossági billenő garázskapu összeszerelésének bemutatója.

Szerelési útmutató. Segítség az összeszereléshez. ECOTOR garázskapu panelek. A közkedvelt fehéren kívül 2szín és féle fadekor kivitel választható. A vírusok és baktériumok gyakran cseppfertőzés útján terjednek.


A makacs kórokozók könnyen rátelepedhetnek az általunk leggyakrabban használt felületekre, mint például az ajtókilincsekre. A NOVUM garázskapu kategóriájának legkedvezőbb árfekvésű billenő garázskapuja a piacon. A fogyasztói igényekhez igazított ergonomikus szerkezete miatt a vásárlók által leginkább kedvelt, olcsó garázskapu. Arra érdemes odafigyelni, hogy ezek beszerelése helyveszteséggel jár. Mind a szabadátjárási méret, mind a magasság veszít eredeti méretéből, és a billenéshez is szükségünk lesz szabad helyre.


Garázskapu nagyon kedvező áron a JOLA Garázskaputól! Az ország több pontján várjuk szekcionált és billenő garázskapuk széles választékával! Ha külön épületben van a garázs, nagyon jó választás lehet egy billenő garázskapu , mely szigeteletlen, de ára nagyon kedvező, különösen az akciós kivitelek. Ha a lakóépületen belül van a garázs, mindenképp szigetelt, szekcionált garázskapu választása ajánlott. A Dexxo Optimo motorhoz tartozó síneket a 68.


A helytelenül összeszerelt garázsajtó akár le is szakadhat! Ezért a helyszíni telepítést mindenképpen szakemberrel. Kapunyitó szaküzlet és bemutatóterem.

Pontos, gyors és igényes kapunyitó szerelés. Elektromos kapunyitó szett év garanciával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések