2015. június 29., hétfő

Lucfenyő fűrészáru

Sűrű szálú asztalos fenyő- fűrészáru a skandináv országokból - Finnországból és Svédországból. Ezen a területen termelt lucfenyők és erdeifenyők - borovi - az időjárás körülményei miatt lassan nőnek, ezért sűrűbb szálúak, csomóik kisebbek, gyantatartalmuk nagyobb, mint az Európában termelt fenyőféléknek. Fenyő- fűrészáru , Tetőfutár. A lucfenyő , mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű.


Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei.

Közvetlenül a gyártótól építő minőségű lucfenyő fűrészáru kedvező áron 54. Színe világosabb és egységesebb, mint a borovi fenyőnek. Gerenda, palló, deszka 4-m-ig: 92. Biztonságosan szeretne építkezni?


Lucfenyő asztalos fűrészáru. Akkor Önnek szüksége van TELJESÍTMÉNY NYILATKOZATRA. Szárított kelet-európai borovi és lucfenyő Szárított fűrészáru Kelet-Európából szélezetlen és szélezett profilban, nedvességtartalomra szárítva.


Ajtó, korlát, lépcső készítésére egyaránt alkalmas. ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére.

Szlovák import lucfenyő fűrészáru , kedvező áron, kiváló minőségben. A pontos ár a szállítási címtől függ. Az európai fakereskedelemben a Közönséges lucfenyő (Picea abies) mellett szerepe van még a Szibériai lucfenyőnek (P. obovata) és a Szerb lucfenyőnek (P.


Omorica). A hazai erdőknek mindössze -át borítja, így legfontosabb importfánk. Minimális mennyiség – konténer láb – m3. SZÁRÍTOTT LUCFENYŐ FŰRÉSZÁRU.


Műszárított lucfenyő alapanyagaink készletről. Palló ( lucfenyő fűrészáru cm) A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft szlovák származású, I. Körfűrésszel vágott, szép faanyag. Szállítást tudunk biztosítani. Továbbá kínálatunkban van többféle. Szolgáltatásaink:a faanyag szárítása, gyalulása, impregnálása.


Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! Az alábbi formula segítségével kiszámolhatja az Ön számára szükséges lucfenyő fűrészáru árát, minimum köbméter faanyagot kell beírni ahhoz hogy kiírja az összeget! Nagyvázsony, Vöröstói út 4. A magashegységi és északi származású lucfenyők egyenletes, sűrű évgyűrűszerkezettel és kedvező fizikai-mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Vegye igénybe kerítésépítési szolgáltatásunkat! Kerítéséhez igényei szerinti méretben és formában elkészítjük a deszkákat és leszállítjuk a megadott címre.


A DritorPlusz fatelep Debrecen széles fenyő fűrészáru kínálatával és Hajdú-Bihar megye legnagyobb raktárkészletével áll a már meglévő és leendő vásárlóink rendelkezésére.

Vállalatunk csak és kizárólag lucfenyő fűrészárut értékesít, mely fűrészáru az egyik legkedveltebb, legjobban megdolgozható faanyag. Parasztfödémhez szárított, fózolt és gyalult deszka. Kiváló lucfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések