2015. június 4., csütörtök

Selyem szőnyeg

Az exkluzívabb szőnyegekben a szálakhoz és a boholyhoz selymet használnak, így a szőnyegkészítő igazán kifinomult részletek létrehozására képes. Selyem használható a gyapjúból készült szőnyegeknél is, mivel fokozza a mintázat részletességét, és gyönyörű ragyogást kölcsönöz a szőnyegnek. Ezeknél a láncfonalakat három vetülékkel zárják le, amiből kettő gyapjú, a harmadik pamut vagy selyem.


Mintegy szőnyeg és egyéb töredékek ismertek Sanguszko-szőnyegek név alatt. A központi medál, az alakok, madarak, állatok, megszokott kompozíció, de a visszafogott színek eltérnek a szokásos szafavida szőnyegektől.

Ha bármilyen kérdése van nyugodtan írja meg nekünk! Olyan témákat feszegetünk, hogy kik vásárolnak kínai műtárgyakat és miért? Ez a keleti China selyem szőnyeg magas minőségű Selyemből Kínaban kézzel csomózott. Ha minőségi és szemet gyönyörködtető szőnyeget szeretne vásárolni otthonába, a legjobb helyen jár. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról és kedvezmény kuponjainkról.


Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Eladó Álomszép 1 gyapjú perzsa szőnyegek - szőnyeg outlet Folyamatosan frissülő kínálatunkban megtalálhatóak kézi és gépi csomózású , új és használt , 1 gyapjú szálas , selyem , valamint szintetikus alapanyagú perzsa szőnyegek egyaránt.

Kézi csomózású kasmír selyem szőnyeg nappalijába vagy hálószobájába. Művészi, egyedi, időtlen. Mindegyik tökéletesen találó, de vajon melyik fejezi ki a legjobban a kasmír selyem szőnyegek lényegét? Selyem szőnyeg Az igazi minőségi szőnyegek birodalma. Itt találhatók az instrukciók, hogy hogyan engedélyezheti a JavaScriptet a böngészőjében.


Kiszállítás Vidékre. Szőnyegtisztítással együtt is! Vidékre futárszolgálattal küldjük szőnyegeinket. A futár - óra között szállít.


Országos kiszállítás - 2. Ft ( több darab esetén is ). Biztos nagyon drága! Egy kedves vásárlónk jegyezte meg, de tudjuk mindenkiben felmerül, egy szép szőnyeg láttán, hogy ez „biztos nagyon drága”. Miben más az akril gépi szőnyegeink mint a. A HeavenRugs szőnyeg szaküzlet és webáruház magas minőségű kézi- és gépi szőnyegeket kínál kedvezményes áron. Böngésszen hagyományos és modern szőnyegeink széles választékából és ne hagyja ki akciós ajánlatainkat!


Szintetikus festésű, pakisztáni Yamud gyapjú selyem szőnyeg.

Frissen Tisztítva ! Ingyenes házhoz szállítással! Ami azt jelenti, hogy Ön megrendeli a szőnyeget ezen az áron, a futár elviszi Önnek házig és ott átvételkor kell csak kifizetnie a vételárat. Szál hosszúságban, megtalálod a 3cm és a 4cm-es shaggy szőnyeg méreteket. Itt shaggy szőnyeg családok vannak, amelyek általában 5-méret közül választhatsz.


Iráni Gum selyem szőnyeg. Ghom selyem szőnyeg. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Döntsük el, milyen legyen a szőnyeg anyaga: gyapjú, vagy selyem – ez főleg stílus és ízlés kérdése, de dönthet az ár, illetve az is, ha esetleg valamelyik anyagra allergiásak lennénk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések