2015. június 26., péntek

Tégla méretei

Nagyméretű bontott tégla felhasználási területek: A beépítéshez fényképes ötletek a galériában! Egy raklapra 3db kisméretű tégla fér, kötésbe rakva, hogy ne essen szét a szállítás és rakodás közben. Végül fóliával betekerjük, hogy még stabilabb legyen a szállítmány. A raklapokat visszahozhatja, és visszaadjuk az árát.


Tégla ­kereső: Tégla ­keresőnk fejlesztés alatt.

Az égetett agyagtégla a legrégibb mesterséges építőanyag. Előállítása során az agyagot először megőrlik, vízzel képlékennyé gyúrják, majd présgépen extrudálással a tégla keresztmetszetének megfelelő agyagrudat készítenek, melyet huzalból készült vágókészülékkel tégla. B-30-as falazóblokk tégla. Letölthető dokumentumok. Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla.


Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek. A legkedveltebb BAKON.

Fajlagos építési költség: Az Ytong tégla nagyméretű és méretpontos elem. Ebből kifolyólag gyors és gazdaságos falazást tesz lehetővé. Ezen méretpontos elemek vékonyágyazatú falazó habarccsal illeszhetők össze, amely szintén takarékos anyagfelhasználást biztosít. Az elkészült Ytong falazatok gyárilag pontos.


A Wienerberger komplex építési megoldásokat kínál: a Porotherm téglák, Tondach tetőcserepek, Terca burkolótéglák és a Wienerberger kéményrendszer olyan magas minőségű, modern technológiával készült építőanyagok, melyek egészségesek, energiahatékonyak és gazdaságosak. Bontott tégla méretei. Méreteit centiméterben adják meg, de előfordulhat, hogy milliméterben is találunk a kisméretű tömör téglára vonatkozó adatokat. A téglagyárak a tégla előállításához valódi, természetes nyersanyagot használtak. A római kori építészet legnagyobb alkotásai is téglából készültek.


KÖRNYEZETBARÁT TERMÉK A szeletelt tégla bontott tégla újrafelhasználásából készül. Válogatott, minőségi bontott téglák, sárga, piros és vegyes színben. Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is.


Univerzális megoldás, csiszolt technológia. A LeierPLAN nútféderes, csiszolt kerámia falazóelemek egy olyan tégla termékcsalád tagjai, amelyekből új falazási technológiával minden eddiginél pontosabban kivitelezett kerámia falazatok építhetők. A bontott tégla sokoldalúan hasznosítható, nagyon jó minőségű és az ára is kedvező.


Ennek köszönhető, hogy nagyon sokan érdeklődnek iránta. Sokak szerint a bontot tégla szebb, mint a frissen a gyárból jött tégla és a látszó felületeket, kerítéseket, járdákat, falakat bontott téglából építik meg.

Porotherm K tégla akció (44x25x28cm) Klíma őrző tégla külső teherhordó fal építéséhez. Ezért téglafala nem igényel további homlokzati szigetelést az új fejlesztésű üregszerkezet révén. Bruttó árakat tartalmaz.


Történetünk röviden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések