2018. szeptember 17., hétfő

Zökkenőmentes térkő

Leier SOLIDO térkő. Solido a robusztus és funkcionális térkő. Kettőskötésű kapcsolódásának köszönhetően a fektetésre merőleges intenzív terhelések felvételére alkalmas.


Rollo – a gördülékeny burkolatokhoz. Klasszikus felületével és sarkos, fuganélküli kiképzésével kifejezetten kellemes járásérzetet biztosít. Különösen ajánlott kiskerekes járműre tervezett burkolatokhoz.

Dunakeszi, Pallag utca 51. Az élletörés nélküli – úgynevezett zökkenőmentes -változat közlekedési szempontból csendes, ezért nagyobb forgalmú felületek burkolásához különösen alkalmas. Semmelrock Behaton térkő dupla kötésű, ezért a jó terhelhetőség, magas kopásállóság, könnyű lerakhatóság jellemzi. KK Kavics Beton Térkő Akció ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. A térkő felülete még nedves állpotban is csúszásbiztos. A térkő kopórétegéhez felhasznált nagyértékű kőörlemények és a nemes felületek minden burkolatnak egy összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöznek és különleges kisugárzást biztosítanak.

A két méretet csak párban tudjuk kiadni! Normál kivitelben elegáns, élletörés nélküli, azaz zökkenőmentes burkolat rakható belőle. Antik kivitelben pedig a felületkezelés folyamán a szép szabályos éleket. PATIO térkő és falazókő cm. Térkő - és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldást.


Kettős kötésű kapcsolódásának köszönhetően a fektetésre merőleges intenzív terhelések felvételére alkalmas. Ez a tartósan szép, gazdaságos burkolat főleg ipari parkolók, tehergépkocsik parkolójaként vagy nagyobb forgalmú járdák burkolásához eszményi megoldás. A Romanico rusztikus térkő a betonEPAG legsikeresebb dekor burkolóeleme. Több mint éves bemutatkozása óta több ezer Vevő ékesítette kertjét Romanico kővel. Az oldalunkon jelzett térkő árak BRUTTÓ árak, az ÁFÁT tartalmazzák!


Minden egyes kő egyedi árnyalású, megjelenése nemes és nagyvonalú. Tiszta és egyszerű formák, határozott kőélek jellemzik. Természetesen kellemes, kiemelkedően kényelmes. Különlegessége a páratlan megjelenés, az egyedi árnyalás. Ne tévesszen meg senkit a termék elnevezése.


London városának olykor ködös, szürke, esős hangulatáról itt szó sincs! Nem hivalkodó, felületét a négyszögletes forma letisztult vonalai keretezik, amely mindig elegáns és sosem lesz divatjamúlt. Zökkenőmentes , perem nélküli kivitelben is kapható.

Többek között ezek is a Semmelrock Umbriano kombi térkő jellemzői. A megadott Semmelrock Umbriano kombi térkő ár bruttó ár. Nagy kopásállóság és jó tapadás jellemzi.


Jó kötőhatású termék, formájának köszönhetően pedig még nagy nyomás hatására sem mozdul el. Masszív és jól terhelhető térkő fajta, ezért főleg ipari, gazdasági vagy privát lakóterületekhez nyújt ideális megoldást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések