2018. szeptember 24., hétfő

Salétromos fal javítása

Nedves fal - allergia, asztma, reuma :összefügghet? Sokan kérdezik tőlünk, hogy hogyan lehetséges a salétromos fal kezelése házilag? Salétromos fal javítása.


A salétromos fal javítása házilag az alábbi eljárással végezhető el: 1. A nedves falfelület. Miért lesz salétromos a fal ?

Normál esetben egy ház építésénél a falak alá készül valamilyen szigetelés. A tartósan nedves környezet nemcsak a ház szerkezetét, de a benne élők egészségét is súlyosan veszélyezteti. A vizesedő fal táptalaja a penészgombáknak, hosszabb távon allergiás megbetegedéseket, ízületi panaszokat okozhat. Sokan azt gondolják, hogy ha a salétromos falat újrafestik, megoldódik a probléma. Pedig ez nem így van!


Kedvező Árak Kiszállás díjtalan. Ezért gond a betonozás, a cementes vakolat a vályogházban. Hiába fűt, mégis fázik?

Izza nedvesedik a fal ? Penészes, salétromos , nedves foltok jelennek meg lakásában, amelyek újra és újra visszatérnek? Ha bármelyik kérdés felmerül Önben, akkor keressen az ideális megoldásért, hiszen a fenti problémák oka a kapilláris (felszivárgó) víz az oka! Tehát a vakolatban lévő salétromosodás tulajdonképpen a feldúsult ásványi sók miatt málló fal , pergő vakolat.


A légpórus vakolatnak magas a pára elszívó képessége, alkalmazása során, a fal akár 2-héten belül kiszára így a felújítás időtartama lecsökken. A megfelelő szakember megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani ingyenesen letölthető kiadványunkkal! Ha szakmai segítségre lenne szüksége, akkor keresse a salétromos falak ügyében a szaktanácsadónkat!


Különösen a régi építésű tömörtéglás lakóházaknál, vagy a rosszul szigetelt épületeknél gyakran találkozhatnak a lakók a téglák salétromosodásának problémájával. A legfontosabb: száraz, egészséges környezetben élni. A történet: pergett a vakolat, leszedtem az egész falról, nedves dohos, majd újravakoltam a már szilárdnak tűnő felületet egy kb 2nm-es részen, csak hogy megnézzem mi lesz. Már harmadik napja nem igazán akar száradni a fél centis simítóvakolat, amit húztam, ráadásul iszonyat büdös. Sok időt vesz igénybe a falszigetelés elvégzése?


Egy átlagos családi ház vízszigetelését a tapasztalatok alapján 4-nap alatt. Cégünk vizes, nedves, salétromos fal , épület, ház, lakás, pince utólagos szigetelésével foglalkozik, melyet korszerű, falbontás nélküli technológiákkal (falfűrészelés, injektálás, saválló acéllemez besajtolás) valósítunk meg. Minden általunk elvégzett munkára év a garanciát vállalunk. Viszont, ha igazán nagy a baj, akkor szakemberre lesz szükség, aki egy speciális szerkezettel kiszivattyúzza a falakból a nedvességet.


A látványos változás minden pénzt és időt, energiát megér, különösen, hogy nem kell komoly beruházástól tartanod.

Mi a különbség a penészes és a salétromos fal között? A megnövekvő talajvíz hatására nyomás alakul ki és a sérült szigetelésen keresztül felszívódik a falon. Amikor a talajvíz visszahúzódik vagy esik a nyomás a fal száradni.


Cégünk vízes salétromos falak,épületek,házak,lakások,pincék utólagos vízszigetelésével foglalkozik. Korszerü,falbontás nélküli technológiákkal! Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek már elegük van az évenkénti felújitásokból, és szeretnének egy végleges megoldást találni problémájukra.


A falon kiül a salétrom só.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések