2018. szeptember 21., péntek

Fal penészesedés megszüntetése

Lehet régi vagy új, panel vagy családi, minden típusú ingatlant érinthet a penészesedés , attól függetlenül, hogy szigetelt vagy nem szigetelt a lakás, cserélték-e az ablakokat, vagy sem. Főleg télen szokott aktuálissá válni a probléma, ezért is vesszük most elő. No meg azért, mert sok a tévhit a penészről. Mivel komoly egészségkárosodást is okozhat, vegyük.


Ha Ön szakemberként néz szembe a penészesedés problémájával, és célja, hogy a jövőben olyan lakásokat adjon át, ahol elégedett lakók laknak, és nem hívják vissza Önt havonta garanciális problémákkal, akkor a megoldást itt találja. Melyik szert javasoljuk? Nagyon sok jó szer létezik a probléma megoldására de azok csak ideig óráig funkcionálnak.


Gondolok itt nincs szigetelve a fal , vagy a penészesedés helyén milyen okból van jelen a nedvesség. Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre? Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. Ha jól megfigyeljük a jelenséget, akkor látható, hogy két fő területen szokott jelentkezni a penész. A JUPOL CITRO-val különösen kellemes a festés, hiszen felhordása közben kellemes citrom illattal frissíti a helyiséget.


A kanapé és a szövetek megmentője. A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is. Penész katalógus - penészesedés megelőzése, megszüntetése , páramentesítő gépek, penész és élelmiszer, penészgomba, penészes fal , falak.


Az utólagos vízszigetelés, falszigetelés területén éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére. Haladunk a korral, a létező legújabb és leghatékonyabb technológiákat alkalmazzuk. A módszer előnye, hogy olcsó és minimális a helyigénye, azonban intenzív párásodás, penészesedés esetén és tartós alkalmazásra nem alkalmas – mondta a Váradi György. A vizes, penészes fal a belső levegő hőmérsékletét a falon keresztül kivezeti a szabadba!


Ezért emelkedik fűtési költsége is! Hívjon most és kérje épületdiagnosztikai szolgáltatásunkat! A most megrendelt telepítések árából akciónk keretében kedvezményt adunk!


A szakszerű szigetelés azonban azt is jelenti, hogy a homlokzati fal alatti lábazatot is hőszigetelni kell, hogy ne keletkezzen hőhíd a falak tövében, és a homlokzati fal felső részén, az ereszdeszka felett is szükséges még a szigetelés, mert ha nem szigetelik azt a részt, akkor a fal felső része lesz hőhídas. Nedves fal a padlószint alatt. Ilyen módon a dagadó cement a fal hézagjaiba is be tud áramlani, és keménnyé válása után időtállóbb lesz a szigetelés. Azt, hogy hol jelenik meg, számtalan tényező befolyásolja: a fal szigeteltsége, a levegő páratartalma és a szellőzéstechnika. Sajnos azonban ahol egyszer felütötte a fejét, onnan nagyon nehéz kiirtani.


A falpenész megszüntetése. Fal penészedés megszüntetése házilag Pillanatok alatt, ráadásul vegyszer nélkül, a környezet kímélésével szabadulhatsz meg a kellemetlen penészfoltok ellen. A bevonat két módon is akadályozza a penészesedés kialakulását: a hőhidak megszüntetésével, valamint a páraelnyeléssel.


A hőhídnál a fal felületi hőmérséklete alacsonyabb, mint a környezetében, így a levegőben levő pára a felületre kicsapódik. A nedvesedés, penészesedés alapvető oka - főleg korábban - egyrészt a földszintes, többnyire vályogból készült lakások talajvíz elleni szigetelési hiányossága volt. De, miért van ma megint olyan sok penészes lakás?


Egyrészt az alacsony légcsere miatt, másrészt pedig a nem eléggé körültekintő hőszigetelés miatt. Bár szabad szemmel nem. Penészmentesítés – Teendők penészes fal esetén! A penészgomba mindenütt jelen van.


Mint minden komolyabb munkánál, a festési munkálatoknál is létfontosságú a megfelelő előkészítés. Amennyiben falunk festése nem régi, akkor a penész lemosását követően máris hozzáláthatunk a penészgátló falfestéshez. Ilyen esetekben szerencsénk van, hiszen a fal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések