2018. szeptember 27., csütörtök

Redőny felhúzó

Tekintse meg folyamatosan bővülő redőny alkatrész terméklistánkat. Már több mint 5alkatrész érhető el webáruházunkban. Találja meg a kívánt alkatrészek legyen az akár, alumínium redőny, műanyag redőny, vagy régi típusú redőny.


A redőny meghibásodásának leggyakoribb oka a gurtni elszakadása. Ha elszakadt, akkor már csak egy dolgot tehetünk vele: kicseréljük. Nálunk nincs megfizethetetlen kiszállási díj, sem egyéb díj.

Külső tokos műanyag redőnyön gurtni cserét csinálni nem is nagy dolog, ez a videó segít abban hogy ezt az egyszerű javítást el tudd végezni te is saját magad. Redőny felhúzó cseréje azaz gurtni csere vagy redőnyzsinór csere. Kattintson és tudjon meg többet. A felhúzó gurtni vagy zsinór elszakadása egy természetes dolog, egy kopó alkatrész öregedéséről beszélhetünk.


Egy redőny gurtni élet tartama átlagosan 8-év. Ez idő alatt a rugalmasságát elveszti, elkoszolódik, széle és keresztmetszete foszlásnak indul, így egyszer csak elszakad. Ha a redőny leengedett állapotban.


A gurtni hosszát úgy kell beállítano hogy leeresztésnél a redőny teljesen lejöjjön, de a gurtni a dobozból ne jöjjön ki, felhúzásnál is bejárja a redőny az egész utat. Beállításnál előfordulhat, hogy a redőny megint teljesen be kell húznod a tokba.

Ilyenkor az ütközőt természetesen le kell szerelni. Redőny alkatrész, szúnyogháló, ablakpárkány forgalmazása. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Redőny, Reluxa, Szúnyogháló, Szalagfüggöny, Nyílászáró, Harmonikaajtó, Roletta, alkatrészek.


Redőny javítás bármilyen redőny esetén ( fa, műanyag, alumínium ). Csupán fel kell húzni egészen a redőnyt, szükség esetén levenni néhány lamellát, hogy hozzá lehessen férni a tengely egyik végén elhelyezkedő tárcsához, megszüntetni a kapcsolatot a tengely és a redőny lécek között, és máris kezdődhet a tényleges redőny gurtni csere. Fontos, hogy mindig legalább a redőny hosszának. Többféle módszer van, többféle redőny. Az alábbiak az utólag szerelt mini tokos műanyag redőnyre vonatkoznak, melynek tokja leér az ablak elé, melybe leengedett állapotában be lehet nyúlni.


Ha még nem szakadt el a gurtni, engedjük le a redőnyt. A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az arumania.


Felhúzó rugó: praktikus megoldás kirakatok, bejáratok redőnyeinek működtetéséhez Fali kapcsoló: kényelmes megoldás minden méretű redőny esetében, melyet motorral működtetnek. Billenő kapcsoló, kulcsos kapcsoló és számkódos kapcsoló, illetve programozható időkapcsoló is megtalálható kínálatunkban. A redőnygurtni cseréje a beépített tokos redőnyöknél a legegyszerűbb és egyben a legbiztonságosabban elvégezhető művelet, függetlenül attól, hogy faredőny, műanyag redőny vagy alumínium redőny van beszerelve, ezért ennél a redőnytípusnál ismertetjük a gurtnicsere menetét.


Leszakadt, elakadt, nehezen kezelhető redőnyök gyors javítása.

FEJÉR-PEST-TOLNA megye és környékén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések