2018. szeptember 12., szerda

Tégla kémény

Azt nem írják elő, hogy a kéménynek feltétlenül a padlótól kell indulnia. Ha azonban a kémény súlya indokolja, akkor a kémény alá beton alapot kell építeni. A tégla kémények, a beton köpenyelemes kémények alá beton alapot kell építeni.


A szerelt kémények azonban nem olyan nehezek. Ezek akár a falra is.

Kisméretű tégla akció Kisméretű tömör tégla árak - AKCIÓ! Tüzépünkön a nagy keresetre való tekintettel többféle kéménytéglát is tartunk. Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla. A kisméretű tömör téglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is.


A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Tovább szélesedett a Pápateszéri Téglaipari Kft. Nagyszilárdságú kéménytégla falazott kémény építéséhez.

A kémény minősége megfelelő, akciós ára elfogadható. Szolgáltatásukat szívesen ajánlanám másnak is. Kéménybélelés, szerelt kémény , turbós kémények. A vállalási határidő szintén gyors és annak betartása még gyorsabb. A fűtési rendszer egyik legfontosabb eleme a kémény.


Ha mindent a technológiával összhangban végeznek, akkor a füst felemelkedik, és a hő a teremben elterjed. Ha időt és pénzt szeretne megtaka. Macon, Simcor, Ytong) Kémény rendszer (PGM) termékeket! Egyszer használatos raklapon, csomagolási- és egyéb költség nélkül, telephelyi átvétellel.


A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t! A téglaszekrénynek a kandalló kéményként való megválasztása elsősorban a kiváló tapadási és megjelenésszerű megjelenésnek köszönhető. Ráadásul egy ilyen kémény jóval hosszabb ideig szolgálja tulajdonosát, mint a fémek vagy csövek analógjai. Nézzünk szét a piacon mely kéménytéglák közül választhatunk.


Ne felejtsük, hogy a hagyományos kisméretű tégla NEM használható kéményépítéshez! A Szlovák kisméretű tömör tégla hőálló nagy szilárdságú, tömör falazó tégla. A hagyományos kéményekhez kisméretű, nagyszilárdságú téglák alkalmazhatók.

Mivel a kémény téglái nagyfokú hőmérsékleti igénybevételnek, valamint nagy nyomásnak is vannak kitéve (alsó sorok téglái), semmiképpen NE használjunk hagyományos kisméretű téglát. Mivel abban az időben kettő kémény volt kötelező, mindkettőnek m3-es vasalt beton alapot készítettünk, ami be lett kötve az alapba. Erre került a kémény építéséhez használatos nagyszirárdságú kisméretú téglaoszlop, belül kivakolva. Akkoriban nem volt divat a ma már jobban.


Kattintson ide: ON-LINE KÉMÉNY AJÁNLAT. Bakonytherm kémény !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések