2018. szeptember 25., kedd

Baumit sanova egyrétegű trassz vakolat

Sanova felújító vakolat rendszerek. A víz, mint épületkárosító tényező A műemléképületek falazatainak egyik leggyakoribb problémája – az elöregedett, vagy nem is létező nedvesség elleni szigetelések miatt – a falazatok folyamatos nedvesedése és az ezzel együtt járó sóterhelés (az un. „salétromosodás”). Egyrétegű , szálerősítéses fehér trassz -mész vakolat kézi és gépi feldolgozásra, régi épületek felújítási munkáihoz külső és belső térbe. Könnyű vakolat mm-es szemcsenagysággal.


Egyrétegű , fehér trassz -mész vakolat kézi és gépi feldolgozásra, régi épületek felújítási munkáihoz külső és belső térbe.

Kapcsolódó tartalom. Meszes falak vakolására. Kiváló páraáteresztő, víztaszító. Kézi és gépi feldolgozásra egyaránt alkalmas.


Régi épületek felújítási munkáihoz, külső és belső térbe is alkalmazható. Csekély, közepes és magas nedvességű és sóterheltésű falazatokhoz. Gépi feldolgozásnál utókeverő.


Régi és új épületeknél alkalmazható mm-es szemcsenagysággal.

Read the publication. Az építőanyagok forrása. Kategória kiválasztása. Showing all result. Kizöldülnek az utrechti háztetők A hollandi.


Sakret TAP szárító alapvakolat kg. Baumit SupraFix ragasztóhabarcs kg. Dorogi Szárazvakolat Gyára. Alsózsolcai Szárazvakolat.


Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és. Több mint db RAKTÁRO. Előkevert, kész szárazbeton.


Cementesztrich úsztatott, csúsztatott és kötőesztrich készítéséhez, padlófűtéshez is megfelelő. Meghúzás után nedves szivaccsal visszadörzsölve anyagában glettelhető. BAUMIT Baumacol FlexTop burkolatra.


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nedves és sókkal terhelt falazatokra Speciálisan a száraz falfelület elérésére Géppel is feldolgozható Különösen alkalmas nagy vakolatvastagságok esetén. Legfrissebb cikkek. JUBIZOL Premium homlokzati. Cementelőfröcskölő kézi és gépi bedolgozásra ásványi vakolatalapok előkezeléseként, erősen nedvszívó alapfelületek tapadásához és. Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs.


Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. Padlófűtés esetén is alkalmazható. Emelt szilárdságú (C20), pont-terhelhető. Kitűnő alapfelület.


Sima felületek előállítására. Gipszkarton lapok végső felületi glettelésére is alkalmas, kézi és gépi bedolgozással, glettelt felület előállításához, egy vagy több rétegben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések