2018. szeptember 11., kedd

Ytong hu

Ytong hu

Ingatlanfejlesztőknek. Xella - Kivitelezői Főoldal - Ytong. Ytong , Multipor, Silka termékek webshop.


Könnyen, gyorsan megmunkálható, mely lehetővé teszi az építési idő lerövidítését, a szerkezetépítés minőségének javítását. A világ első márkázott építőanyaga ötvözte a fa kiváló hőszigetelő-képességét és a könnyű megmunkálhatóságát, a magas nyomószilárdsággal, a tartóssággal, valamint a rendkívül jó tűzálló képességgel. There are produced additional elements (e.g. lintels, frame blocks and insultion elements) wich are complete the blocks to a building system. Homogén anyagszerkezetéből adódóan rendkívüli hőszigetelési tulajdonsága a falazóelem minden irányában azonos. Building a masonry with using Ytong blocks an excellent thermal insulating loadbearing or non-loadbearing wall, but also can be used for internal separator walls.


Komfortérzet - a pórusbeton klímaszabályozó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát, jó komfortérzetet biztosít. Tűzvédelem - az Ytong kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető. YTONG KÉSZ HÁZ PROGRAM.


Ytong hu

Bizonyára Ön is biztonságban, kényelemben szeretne élni, nevelni gyermekeit, betelve azzal a tudattal, hogy a ház, amelyben életük nagy része zajlik, minden szempontból jó befektetés volt. Használjon falazóelemeinkhez és hőszigetelő lapjainkhoz megfelelő célszerszámokat, mert. Tüzépünkön megtalálhatók az Ytong falazóelem család elemei.


A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Az Ytong megteremti Önnek a nyugodt, csendes otthon biztonságát. Munkanapokon 8-óráig.


Ytong hu

Az Ytong tégla „a tér minden irányában” ugyanolyan jól hőszigetel, ellentétben az üreges vázkerámia falazóelemekkel, amelyek erre csak „belülről kifelé” képesek, így a hőhídak és a megjelenő penész kialakulásának esélye nagyobb. Az Ytong akár kiegészítő hőszigetelés nélkül is biztosítja az alacsony. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ingyenesen hívható zöld.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A teljes szerkezetkész épület minden részét ugyanabból az építőanyagból építheti meg, és így jobb lesz a hőszigetelése. Az Ytong Lambda, Classic és Forte pórusbeton kézi falazóelemek környezetbarát és energia hatékony megoldást nyújtanak lakó-, közösségi, ipari épületek térszín feletti homlokzati, és belső teherhordó falainak, valamint vázkitöltő falainak. Megismertem az adatkezelési szabályzatot, és hozzájárulok, hogy a G7. Az Ytong termékek egyéb szállítási költségei: A gyár minden Ytong raklap után Br.


Ytong hu

Ft betéti díjat és 8Ft raklap használati. Az építőanyag felhasználása után az Ytong raklapokat telephelyünkön Br. Ft-os áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.


Az Ytong téglák alakíthatósága könnyű, amely lehetővé teszi, hogy ne csak derékszögű, de íves falakat is könnyen és hőhídmentesen elkészíthetünk. Zadržite toplinu tamo gdje je želite, Gradnja niskoenergetski i pasivnih kuća, Ytong termoblok, Obiteljske Ytong kuće, energetski učinkoviti objekti, Dani otvorenih vrata. Nakupovanie na eshop.


Svoj obľúbený pracovný nástroj kúpite na kliky. A weboldal fejlesztés alatt áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések