2018. szeptember 24., hétfő

Olcsó tetőfedés

Magának a tetőszéknek kevésbé kell robosztusnak lennie. A zsindelyelemek kisebb felületű tetőknél saját kezűleg is felrakhatók. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető!

AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! A tetőfedés munkamenetét a gyártók által előírt módon végezzük, temészetesen figyelembe véve az ügyfél esetleges kritériumait is. A tető elsődleges feladata az, hogy a tőle elvárt módon működjön, nem elég ha esztétikailag szép, mert mindez hiába, ha a tető nem stabil, beázik stb.


Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Tisztelt Ügyfeleink! Ennek a termékcsaládnak a legnagyobb előnye a rendkívül kedvező árfekvés.


Tetőfedő anyagok, tetőbevonatok, ereszcsatornák a legszélesebb választékban. A bal oldali menüben tudsz válogatni az egyes tetőfedő anyagok között alapanyag szerinti csoportosításban, de itt találod meg a tetőhöz közvetlenül kapcsolódó egyéb anyagainkat is.

Egy olcsó tető nem csak az olcsó tetőcseréptől lesz olcsó. A mai piacon fellelhető tetőcserepek jó minőségűek, kis különbségek azért akadnak. Ez lehet az anyagbeli, gyártástechnológiai és felületkezelési különbségek.


A tető akkor lesz olcsó , ha az olcsó tetőcserepen kívűl, jól is van szakkivitelezve a tető. Csak az akciós termékek. Fő tevékenységeim a tetőjavítás, tetőfelújítás és mindennemű épületbádogos munkák, valamint tető- és lakásbeázások okának felderítése és szakszerű elhárítása.


A Gerard lemez tetők az egyik legjobb megoldást nyújtják extrém időjárási körülmények (pl. viharok, hó és jég, jégeső, tűz) esetén. Fő profilunk a bitumenes lemezzel történő vízszigetelés. Javarészt új lapostetők építésével és felújításával foglalkozunk és mindenre év garanciát vállalunk! Olcsó tetőszigetelés, Vác.


Többféle olcsó , használt hullámpala eladó. Mennyi a hullámpala ára használtan? Kaposvárott születik meg a Beck Tetőszerviz, mint családi vállalkozás, ami már komplett tetőfedést is vállal.


Ebben az évben kezdjük el a tetőcserép. A le­he­tő leg­mo­der­nebb tech­no­ló­gi­át al­kal­maz­zuk, mind gép­par­kunk, mind mód­sze­re­ink kor­sze­rű­ek. A sit­tel sem kell szá­mol­ni­a, ami az é­pít­ke­zés so­rán vissza­ma­ra a cég ezt díj­men­te­sen el­szál­lít­tatja ott­ho­ná­ból. Palatető felújítás garantáltan nem lesz többé palatető beázás! Gerard tető építés, tetőfedés éves szakmai múlttal.


Minden tetőfedéssel kapcsolatos munkát elvégzünk rövid határidővel, kedvező áron, ingyenes kiszállással, garanciával.

A legnagyobb zsindely választék egy helyen Hajdú-Bihar megye legnagyobb, legteljesebb zsindely választékát a Dritor Plusz fatelep Debrecen nyújtja vásárlói rendelkezésére. Az alábbi video bemutatja hogy készül egy palatető bontás nélküli felújítása cserepeslemezzel. Könnyű súlya miatt nem terheli meg a tetőszer. A tetőfedés aljzatául egy vízálló OSB lap szolgál, amelyre mechanikai rögzítéssel és lángolvasztással kerülnek a tetőfedő szigetelő lemezek két rétegben. Az első réteg bitumenes szigetelés minden esetben üvegszövet erősítésű a méretstabilizáció miatt és azért, hogy mechanikailag rögzíteni lehessen.


Cserepeslemez árak érdeklik? Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról. Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek.


Szoba (albérlet) - Győr-Moson-Sopron bútorozott Győr Szigethy Attila úton Bútorozott szóba Április től kiadó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések