2018. szeptember 5., szerda

Korcolt lemeztető

A Swedsteel-Metecno által kínált színbevonatos tűzihorganyzott acéllemezek tökéletes alapanyagot biztosítanak a korcolt tetőfedések kivitelezésére, egyesítve a hagyományos bádogos szakma kívánalmainak való megfelelőséget a legmodernebb gyártási technológiákkal, így kínálva a piacon tradícionális, művészi tetőfedést elsőosztályú, modern köntösben. A különleges tervezésű pattintott kötés biztosítja a panelek gyors és biztos összekapcsolását, fölöslegessé téve külön kötőelemek alkalmazását. A korc mentén kialakított rögzítőfuratoknak köszönhetően a szomszéd panel eltakarja a rögzítőcsavarokat. A Lindab PLX korcolt acél lemez burkolat rendkívül jól alakítható.


Egy ügyes mesterember az anyagot meg tudja munkálni úgy, hogy bármilyen tetőszerkezethez illeszkedjen, legyen az akármilyen bonyolult is.

A PLX korcolt lemez tető lehet akár ívelt, hajlított vonalú, a lágylemez fedés képes követni a formáit. Ha elegáns, modern és igazán a mai kor szellemének építészeti stílusa vonzza, akkor az Ön tetője a Swedsteel síklemezes tető. Letisztult és elegáns geometriájú mintázatot ad köszönhetően a kialakításának, ugyanis a speciális vízzáró illesztések – úgynevezett korcok – párhuzamos vonalként szépítik a tetőt.


Megjelenésében hagyományos, kialakításában korszerű, állókorcos tetőpanel. Elsősorban az egyházi és a műemlék épületek felújításához ajánlott, de szívesen alkalmazzák új építésű apartmanházak, családi házak, középületek esetében is. Szerelésének, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon.


Pattintott korcolt lemez.

A tetőlemezek csatlakoztatása bepattintással történik, a korcot nem kel. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Palatető felújítás garantáltan nem lesz többé palatető beázás!


Gerard tető építés, tetőfedés éves szakmai múlttal. A tetőcserép súlya hihetetlenül nagy, általában a 10-szerese a lemeztető súlyának. Ez akár kg terhelést is jelenthet négyzetméterenként, amit a nedvszívó képesség csak tovább növel. Gondoljon csak bele mekkora súlyt kell így a tetőszerkezetnek megtartania.


Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. A gyors és esztétikus kialakítás érdekében cégünk elkezdte az előrekorcolt lemezek magyarországi gyártását. A lemezek egyik fele csavaros. Korcolt lemeztető fedés Előkorcolt tetőlemez.


Manapság az épületeink, intézményeink és otthonaink – legyen az családi ház vagy társasház – sok helyen úgy nevezett minimalista, modern síklemezes tetővel készülnek vagy kerülnek felújításra. Tetőfedésre és homlokzatburkolatra (falz) korcolható lemezeket ajánljuk. A szalagokból vagy akár táblalamezekből történő lemezfedés az anyagok kitűnő minőségének köszönhetően, bármilyen tetőfelület fedését lehetővé teszi.

Lindab SRP Click előkorcolt tetőprofil mm Classic, Az SRP click tetőfedő termék bevonatos, tűzi horganyzott „kemény” acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt bepattintós („click”-es) illesztésének köszönhetően könnyen és, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi. Az élettartam rendszeres vizsgálattal és karbantartással meghosz-szabbítható. Az elmúlt évtizedben a hagyományos tetőfedések mellett az acél tetők is teret nyertek Magyarországon.


Ellentétben Lengyelországgal, Svédországgal vagy akár Romániával hazánkban nincs hagyománya ennek a tetőfedési technikának, évek kellettek, hogy az építés vagy tetőfelújítás előtt állók megismerjék a trapézlemezt és cserepeslemezt. Felhasználási terület. Pontos adott méretre, állókorcra átdolgozott lemezeket ajánlunk ami gépsorunkon készül.


A mai legmodernebb síklemezes acél tetőfedés a legfejlettebb hazai technológiának és a több évszázados bádogos szakmai tapasztalatok ötvözetének köszönhetően. Ez alól nem kivételek a tetőfedő anyagok sem. A korcolt lemez alaccsony lejtésszögnél ajánlatos, igy elkerülheto a vízbehatolás a kötéseknél. Erre jó példa az egyre jobban elterjedő tetőfedő anyag, a cserepeslemez.


A rengeteg előnyének köszönhetően közkedvelt tetőfedő anyag. C-, Z- vagy kalap- profilokból készülnek. Ha az „L” távolságot nem adja meg a terv, akkor azt a 2. A lécek és ellenlécek használata biztosít- ja a fém tetőhéj megfelelő funkcionálásához szükséges átszellőz-. Eddig ezek javítása leginkább cserével volt megvalósítható. Szerencsére a szórt poliuretán erre is hosszú távú megoldást nyújt, bontás nélkül!


A Lindab Topline cserepes lemez több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. A PREFA termékeinek csekély súlyának köszönhetően gyerekjáték a tető és homlokzat felújítása – és a kozmetikai beavatkozás után még jól is néz ki. T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS.


KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések