2018. szeptember 7., péntek

Trapézlemez kerítés

Hogyan készül a famintázatú trapézlemez ? Az alapeljárás hasonló a normál trapézlemezek gyártásához. A lemezt feltesszük a hengerre és a gép a kívánt trapézmintára nyomja azt. Egyedi elemek gyártása is lehetséges saját elképzelések alapján. Trapézlemez kerítés. Az ön által megadott méretekkel, színnel és profillal vállaljuk trapézlemezek rövid határidővel való gyártását!


Trapézlemez kerítés

Elite kerítéselem Modern megoldás - hagyományos hatás. Ha Ön is szereti a fát, de nem akar néhány évente pénzt és időt áldozni kerítése újrafestésére, akkor Önnek jó megoldást nyújthat a fahatású lemezből készült kerítéselemük. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. A beázását, kerítés problémáját gyorsan megoldja!


Amennyiben Ön vagy Cége ÁFA visszaigénylésre jogosult, úgy abban az esetben az Áfa megfizetést halassza későbbre! Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. Legolcsóbban a gyártótól!


Trapézlemez kerítés

Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Kerítéselem Kerítés Ágyásszegély Térkő Kapu Vadászkerítés Flora Kert Tolókapu Kétszárnyú Kapu Tina Sparta Fa Kerítés Fém Kerítés Kiskapu Horganyzott Termekválaszték Építés A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Gyors ajánlatkérés: Adja meg a tervezőben a kerítés hosszát, típusát, magasságát és egyéb paramétereit, majd “Kötelezettség nélkül személyre szabott ajánlatot kérek” gomb megnyomása után a megjegyzésbe írja le hány szakaszból áll a kerítés és azok pontos méreteit.


A vagy mm vastag trapézlemez kerítésnek alkalmas, mert a vékonyabb lemez trapézlemez bordákkal elég stabilitást biztosít a kerítésnek. Bármilyen kerítés építése trapézlemez felhasználásával nagyon olcsó, gyors és egyszerű. Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál. A trapézlemez táblákat lehet egymás mellé. A lambériához nagyon.


Trapézlemez kerítés

Famintás lemezből élethű kerítés és lambéria készül belőle. Acél szelemen és minőségi trapézlemez karc-stop bevonattal, korszerű szendvicspanel többféle védőréteggel az Épületburkolatok Kft. T18-as trapézlemez felhasználása kerítésnek.


A kerítés tetejét minden esetben szegjük le megfelelő élhajlított profillal, amely esztétikailag befejezetté teszi a kerítést. A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez rögzítése történhet popszegeccsel vagy önmetsző csavarral, ami a választott trapézlemez színében is kapható. A mintázata miatt legtöbben a 20-as. Az alábbi kalkulátorral adja meg, hogy milyen hosszúságú elemekre volna szüksége.


Szükség esetén segítünk! A csavarokat ne húzzuk feszesre, használjunk önzáró anyát. Egyéb rögzítési módnál biztosítsuk a megfelelő nagyságú dilatációs mozgást. Unja már, hogy 1-évente újra kell csiszolnia és festenie a mostani kerítését?


Nincs egyedül… de van egy jó hírünk: megtalálta a megoldást! Válasszon acél kerítéselemeink közül, amelyet centiméterre pontosan méretre tudunk gyártani Önnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések