2018. szeptember 3., hétfő

Trapézlemez árlista

Trapézlemez árlista A trapézlemez árak magyar forintban (HUF) értendők. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm.


Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től.

Kiszállítás országosan. B) Nyilatkozat fordított ÁFA-hoz. Cserepeslemez árlista A cserepeslemez árak magyar forintban (HUF) értendők. Az árlista árai Áfa nélkül értendők! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól.


Lindab Rainline FONTOS! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lemez hosszát méretre vágjuk, így a.

Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A trapézlemez táblákat a bordázat irányát figyelembe véve akár függőlegesen, akár vízszintesen is egymás mellé állíthatjuk.


A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez rögzítése történhet popszegeccsel vagy az általunk forgalmazott önmetsző csavarral, ami a választott trapézlemez színében is kapható. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek.


A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el. A 20-as trapézlemez a legkedveltebb trapézlemez , mert tetőre és oldalfalra egyaránt szép és tartós megoldás. Alacsony bordázata miatt kis felületen is látványos burkoló anyag. Sokféle trapézlemez kiegészítőkkel azonnal vagy rendelhető rövid határidővel!


Folyamatosan frissülő árakkal és készletekkel várjuk Önt! Rendelésnél kérjük a jobb vagy bal oldali kivitelt megadni. Szállítási határidő: hét.


Kérjük a megrendeléseken feltüntetni, hogy külső vagy belső szöglet. Horganyzott lemez, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Horganyzott lemezek árak, és további információk, specifikációk. Minden ereszmérethez megfelel. GGLISS PVC TRAPÉZLEMEZ 2X9M ÁTL. A T18-as lemez a legkedveltebb a lakossági felhasználók körében, tetőfedésre, oldalfalak kialakítására é. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm -mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak.


Forgalmazott termékeinket magyarországi gyártótól vásároljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések