2018. szeptember 14., péntek

Könnyen tisztítható szőnyeg

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Women Sexy on eBay. Fill Your Cart With Color today! Szőnyeg Konyhai szőnyegek.

Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód! Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat! A szőnyeg könnyen tisztítható , és padlófűtéses helyiségekbe is kival óan alkalmas. Tisztítás Száraz tisztítás: porszívóval. Az ALBINA szőnyegek rendkívül előnyösek minden olyan helyen, ahol a szőnyeg fokozott igénybevételnek van kitéve, vagy elvárás a könnyű tisztíthatóság, fertőtleníthetőség.


Nedvességtaszító tulajdonságának köszönhetően könnyen tisztán tartható, akár egy nedves szivaccsal is letörölhető. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!

Messi Nyomott mintás süppedős veloure. Rövid szálú süppedős. Anyag pamut, poliakril és poliészterből áll. Könnyen olyan lesz az üzletük, irodájuk, munkahelyük, mint a szomszédé, a bérlésre jellemzően 1-féle szőnyeg található mindenütt a városban.


A szőnyegek már több száz éve szolgálják komfortunkat,kényelmünket , melegséget varázsolva a terekbe. Gyermeke szobájába is válasszon olyan szőnyeget ami korának megfelelő, praktikus és könnyen tisztítható. Nézze meg vidám gyerekszőnyeg kínálatunkat, vagy válasszon az örök divatú padlószőnyegeink közül. Mindkét fajta szőnyeg könnyen tisztítható , és kisgyerekeknek is ideális választás a mindennapi játékhoz. Díszítsd padlódat szőnyegekkel vagy futószőnyegekkel!


Ezek a darabok nem csupán tartósak és ellenállóak, de 30°C-on moshatóak és csúszásgátlós aljuknak köszönhetően nem kell aggódnod a balesetek miatt sem. Hiánypótló Baba játszószőnyeg, újgenerációs habszivacs szőnyeg , BPA mentes. Támogatja a mozgásfejlődést– ösztönzi a kúszást, mászást, az első lépésekhez stabil, csúszásmentes felület biztosít. Folyadék – és víztaszító, higiénikus, antiallergén, könnyen tisztítható - egy nedves ruhával letörölhető. Teli vagy lyukacsos szőnyeg : A teli szőnyeg praktikus, jobban tisztítható , mosható, söpörhető.


Ekkor célszerűbb lehet a lyukacsos szőnyegek választása, ami a szennyeződés átjut. A futószőnyegek változatos szín- és mintakínálatban bővelkednek így lehetővé teszik, hogy bárhol is kívánja elhelyezni, mindig megtalálja az adott térbe leginkább illőt.

Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Kellemes pasztell színek Szálsúly. Anyaga : 1 polipropilén Hátulja : Juta Súly : 2. Jóga szőnyeg inSPORTline Spirit - Jóga szőnyeg inSPORTline Spirit - Puha és kényelmes szőnyeg , alkalmas aerobic vagy jóga gyakorlatokhoz, kiváló minőségű anyagok, könnyen tisztítható , egyszerűen tárolható.


Szűrőink segítenek a gyors választásban és vásárlásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések