2018. szeptember 28., péntek

Ajaktetoválás árak

Jelenleg nem rövid a várólista nálam egy sminktetoválásra. Tudom, hogy távolinak tűnik a több hónap várakozási idő, de számomra továbbra is elsődleges a maximális minőség, hogy a végeredmény számodra és az én megítélésem szerint is a legtökéletesebb legyen. Máshol készült sminktetoválás esetében, ha azok éven belül, technikailag megfelelően készültek, -os áron készítjük.


Szájtetoválást szeretne? A száj a leginkább mozgó része az arcnak, ezért nagy mértékben meghatározza a női arc karakterét, harmóniáját. PROFESSZIONÁLIS SMINKTETOVÁLÁS ÁRAK. Személyes konzultáció.


Sminktetoválás esetén nem kerül levonásra az árból. Ft: Nem megvalósult smin. Az árak az 1x korrekciót is tartalmazzák az 5. Kivétel a tetoválás frissítések. Ajaktetoválás frissítése. Mindig minden általunk készített sminktetoválásodat hónapon belül az eredeti ár feléért felújíttathatod!


Gyöngyi mellett dolgozik. Gáspár Melinda vagyok, orvosi és professzionális kozmetikai, sminktetováló mester, és nemzetközi PMU tréner. Browse A Range Of Quality Rak Products Now! Amennyiben mégis szükségességét érzi egy erősítésre, akkor a fenti 30.


Ft-os árral vehető igénybe. D Rúzsozott hatás színnel készülő technika 79. Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. A sminktetoválás alkalomból áll.


A második alkalom a szín és a forma tökéletesítésére szolgál, ez után lesz 1-os a végeredmény. Színek, árnyalatok, színválasztás. Ebben a blogomban összegyűjtöttem 1-képdokumentációt és gondolatot az ajaktetoválásokról, színekről, mely segítségünkre lehet az ajaktetoválás előtti színválasztásnál. A képzések csoportra oszthatók: kezdő és haladó szint. A kezdő képzésen a teljesen kezdők vagy nagyon minimális gyakorlattal rendelkező sminktetoválók vehetnek részt.


Aki már rendelkezik gyakorlattal vagy régóta a szakmában dolgozik, neki a haladó képzés a megfelelő. Szalonunkban két féle opció közül választhatsz, ha sminktetoválást szeretnél. Magyarországon a sminktetováló. Krisztina közel éves sminktetoválói múlttal rendelkezik, az összes létező sminktetoválás technikában jártas, professzionális sminktetoválóink több éve dolgoznak Krisztina irányítása mellett a szalonban. FONTOS INFORMÁCIÓK BEJELENTKEZÉS ELŐTT!


A sok megkeresés és a megnövekedett várakozási idő néhány új szabályra adott okot. Az általad lefoglalt időpont csak foglaló befizetésével érvényes, melynek összege 10. Kizárólag akkor javaslom, ha a száj színe egyébként szép, csak a kontúrja van itt-ott megkopva, esetleg hiányos. Ezt az eljárást a vele született, vagy szerzett betegségeket követően alkalmazzuk, amikor az ember próbálja legyőzni a betegségek folytán szerzett lelki sebeit,de ahhoz hogy ezt elérje,esztétikai megújulásra van szüksége. Az Árak tartalmazzák az egyszeri korrekciót hónapon belül.


Kérem tekintse meg sminktetoválási referenciáimat. Lágyan sminkelt hatást kelt, mintha csak szemöldökporral formáznád a szemöldöködet. A szélek finomak, nincsenek határozott, éles vonalak, a teteje és az eleje finoman elhalványodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések