2017. november 29., szerda

Teherhordó trapézlemez

Largest manufacturer HBO chambers Global Leader for over years. Chinese formulated herbal remedy. For long lasting relief of congested lungs. Beneficial support for acute or chronic bronchitis, emphysema, asthma, dyspnea and COPD.


Teherhordó trapézlemezek.

A födémszerkezet, zsaluzat, galéria eleme a teherhordó trapézlemez , mivel a trapézlemeznél vastagabb alapanyagból és erősített profilozással készülnek, hogy nagy fesztávot legyenek képesek áthidalni viszonylag magas teherbírással. A profil magassága 50mm-153mm, az anyag vastagsága 75-50mm lehet. Jellemzően nemcsak önhordó acélszerkezetek, hanem bennmaradó zsaluzatként, vagy nagyobb fesztávok áthidalására is nyújtanak megoldást.


Ennek köszönhetően vastagabb (75mm-es, 80mm, 88mm, 00mm-es illetve 25mm-es) lemezekből kerülnek. Ha például nagyobb csarnokról, esetleg gazdasági épületről van szó, akkor mindenképp érdemes a 75-ös teherhordó trapézlemez mellett dönteni. Nagyon nagy terhelhetőségű szerkezeti teherhordó trapézlemez , amely a nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben talál alkalmazásra.


A Thermopanel (más néven szendvicspanel) előre szigetelt építőelem falnak és tetőnek egyaránt. A szigetelő mag és az azt körülzáró acéllemez össze van ragasztva és horonnyal vam ellátva, hogy az oldal irányú toldást minimális hőhíd kialakulásával, vagy anélkül lehessen megoldani.

A 1mm magas, merevített bordájú teherhordó trapézlemez külön alátámasztó szerkezet nélkül képes nagy fesztávot áthidalni. Különböző anyagvastagságban gyártjuk, hogy a beépítési igényeknek meg tudjunk felelni. A teherhordó trapézlemez magas bordájú trapézlemez , ami nagy fesztávot képes áthidalni alátámasztó szerkezet nélkül.


Előnye, hogy a lemez kezelt hátoldala önmagában kész felületet ad a födém alján is. Free Shipping on eBay. Az ipari építészetben használatos.


Tetőpanel A tetőszerkezetre szerelhető thermopanel bordával van erősítve, hogy nagyobb fesztávot legyen képes áthidalni és a hóterhet illetve csapadékvizet könnyebben el tudja vezetni a tetőről. A 5mm anyagvastagságú horganyzott vagy színes trapézlemez a tetőszelemenekre (fa lécre vagy acél szelemenre) erősítve gyorsan szerelhető, erős és praktikus tetőburkoló anyag. A mm magas, merevített bordájú teherhordó trapézlemez külön alátámasztó szerkezet nélkül képes nagy fesztávot áthidalni. A 75-ös teherhordó trapézlemezünk nagy teherbírásának köszönhetően.


A mm magas, merevített bordájú teherhordó trapézlemez külön alátámasztó szerkezet nélkül képes nagy fesztávot áthidalni. Forgalmazott termékeinket magyarországi gyártótól vásároljuk. Legolcsóbban a gyártótól!


Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása. Leggyakrabban a multinacionális bevásárló központok mennyezetén találkozhatunk ezzel a típusú trapézlemezzel. T-1Műszaki adatok Katt ide.

A lemez hosszát méretre vágjuk, így a. Cserepeslemez (Alfaplus) esetén méter a maximális gyártható lemez hosszúság, trapézlemez esetén profiltól függően akár 1méter. A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez rögzítése történhet popszegeccsel vagy az általunk forgalmazott önmetsző csavarral, ami a választott trapézlemez színében is kapható. A trapézlemezek közel m hosszú gépsorokon készülnek. Kialakításának köszönhetően akár több méteres távolságot is át lehet vele hidalni közbenső alátámasztás nélkül. Szerelése egyszerű, ezért nagy mértékben megkönnyíti a könnyűszerkezetes födémek.


Gyártási felár cserepeslemez - trapézlemez 50malatti rendelés esetén egyszeri 5. Megnyitottuk telephelyünket és bemutató irodánkat Budapesten a Nagykőrösi út 329. Alacsonyabb árfekvésű lemezektől egészen a prémium kategóriás lemezekig kitudjuk szolgálna rövid határidőn belül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések