2017. november 21., kedd

Cardin távirányító

Megszűnt, már csak vagy gombos változatban elérhető. Cardin S4QZtávirányító. A ház színe változhat a nyomógombok körül.


CARDIN kapunyitó távirányító CARDIN típusoknál is arra kérjük Önt, hogy csak azt a típust vásárolja meg, amelyik jelenleg is működteti az automatikát. Mindegyik távirányító lentebb 433. MHz-en működik, de a kódolásuk eltérő. Még kapható, de érdeklődjön telefonon!


CARDIN TRS 4és TRQ 4távirányító adók 433. Leírás S4DIGITÁLIS UGRÓKÓDOS TÁVIRÁNYÍTÓ Az S4FM-es távirányító rendszer egy vagy több adóból és vevobol áll, melyek a speciális berendezések igényei szerint kombinálhatóak. Távirányító , távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja! Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót.


Cardin távirányító

Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg! Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden. Most akár ingyen futárral! Nem vagyok egyszerű eset, mindig olyat keresek, ami nincsen.


A piros CARDIN S 4távirányító adó 8Mhz-es. Speciális csavarokat, lehetetlen formájú szerszámokat. Természetesen nála sem lehet minden, de eddig még mindent pár nap alatt beszerzett amire szükségem volt. Budapest Kisfaludy u. Kiváló minőségű programozható fix kódos kapunyitó csere távirányító.


Használatához szükséges az eredeti távirányító még működő példánya, amiről egy perc alatt megtanítható a kó és utána használatba vehető a távirányító. Kiváltására alkalmas a GATE RMCN univerzális távnyitó, ami strapabíró, fémházas, elcsúsztatható nyomógombvédővel rendelkező, exkluzív kivitelű távirányító ! Univerzális távirányítók. Tanítható, kisméretű, modern! GATE Vugrókódos távirányító , a VVIDUE távirányítók helyettesítésére, pótására. Telcoma csatornás távirányító.


Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Rádióvevő antenna-Infra érzékelő (pár) Kézi kioldó mechanizmus ütésálló műanyag tokban, szervómotor fém fogaskerekekkel két részes alumínium házban, cink bevonatú tartók és tartozékok, állandó sűrűségű kenőanyag.


Cardin távirányító

Kosár tétel - Ft. Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot! GYÁRI távirányítók A-K.


Cégünk kert- és garázskapu automatikák, garázskapuk, sorompók, parkolásgátlók, kapuvasalatok, illetve biztonsági megfigyelő rendszerek értékesítésével foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések