2017. november 30., csütörtök

Porcelán villanykapcsoló

A szülői házamban ilyen papíralátétes porcelán kapcsolók voltak, ezért nagyon a szívemhez nőttek. Kár hogy nem gyártják már. Nekem ezek a modern formatervezett kapcsolók ellenszenv. A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit. A mi száz éves házunkban is van még két darab ilyen kapcsoló, napi használatban!


Persze az igazat megvallva már nem tökéletes, másrészt valószínűleg nem is szerelhető, ugyanis a forgatógombban található kis csavar totálisan bele van rozsdásodva. A villanykapcsoló ezen csatlakoztatásáról elmondhatjuk, hogy a régi „csillárkapcsoló” kifejezés egészen találó. Például ha az egyik billentyűvel a csillár egyik karját, a másik billentyűvel pedig a másik karját kívánjuk állítani.


Porcelán villanykapcsoló Kérem tekintse meg további termékeimet ! Kedves Vásárló, minden termékem alkuképes. Van amiből többet, van amiből csak kevesebbet tudok engedni. Bátran tegyen ajánlatot.


Minden kérdésre szívesen válaszolok ! További képeket küldök ! Szállításban rugalmas vagyok. Mielőtt megvenné a terméket kérem érdeklődjön, mert máshol is hírdetem. Próbálja ki ezt a színt otthonában …! Válasszon egy-egy darabot a porcelán kapcsolók többi színárnyalatából is! A mintadarabokat napon belül visszaküldheti, és mi visszautaljuk pénzét.


Asfora kapcsolócsalád kategória. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Azt hiszem a lakásfelújítás igazi női műfaj, minden korábbi híresztelés ellenére. Miközben a csövekhez vésik a falat, neked már a villanykapcsolókon, függönyökön jár az agya és azon, hova helyezed majd azt a helyes kis porcelán tálat, ami kibírt vagy évet.


Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: db. Sajnos nem tudom, hogy működőképesek-e. Személyesen Vecsésen tudom átadni, vagy futárral küldöm előreutalást követően, esetleg MPL csomagautomatába ahol ez elérhető. Porcelán - Vásároljon megbízható eladóktól a Galéria Savaria színvonalas online piacterén! Alkudjon meg az eladókkal vagy élje át az aukciók izgalmát!


Veletek ezt a csodát! Aki szakmabeli, az tudja, mennyit szenvedünk valami stílusos kapcsolóért. Biztos mindenkinek eszébe jutott már egy boldog, szép vagy egy nyomasztó rémálom után ébredéskor: Van az álomnak valamilyen mélyebb jelentése?


A FEDE villanykapcsoló kollekció egy kézműves műalkotás olyan anyagok használatával, mint a réz, a porcelán , a fa és a márvány. Ezen villanykapcsolók egyedileg, kézimunkával készülnek a legmagasabb minőségi elvárások szerint. Ha nem szeretne lakásában tömegcikkeket látni, bátran.


Váltókapcsoló villanykapcsoló Legrand kapcsoló, schneider kapcsolók családja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések