2017. november 13., hétfő

Isopaint tetőfesték ár

A festék használható beton, agyag, sík és hullám pala, fém és bitumenes tetőfedő anyagokra. A gyönyörű esztétika mellett eltömíti a repedéseket, így megszünteti a tető beázását. Az Isonit GL egy vízzel hígítható tetőbevonat, nagy fedőszilárdsággal és rövid száradási idővel. A kész Isonit bevonat páraáteresztő, közel 2-ban rugalmas, UV álló és ugyanakkor erősen víztaszító felületet hoz létre.


Magas fedőszilárdság és jó tapadási képesség jellemzi. Betoncserép és pala tetők felújítására. Környezetbarát vizes bázisú poliuretán alapú tetőfesték. Páraáteresztő, közel 2 -ban rugalmas UV álló bevonatot képez az elöregedett tetőn.


Használatával a hajszálrepedések eltünnek, a tető nem ázik be és a ház is újra szép lesz. Felhordás előtt a tetőfelületet meg kell tsiztítani a portól, szennyeződésektől. Tető festés Iso Paint anyaggal Pénztárca barát, gyors és hatékony megoldás!


Az ISONIT GL tetőbevonatról. Az Isonit gyártója az Iso Paint Nordic egy dán cég, már éve a cserépfelújítás területén tevékenykedik. Az ár továbbá nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, több napos munka esetén a szállás költségét. Isopaint ISONIT tetőfesték.


Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad. A skandináv országokban piacvezető cég alapterméke betoncserepek és szálcement palák bevonására alkalmazható. A felújítandó tetőt meg kell tisztítani a szennyeződésektől és utána rétegben kell bevonni Isonit tetőfestékkel. Galéria Ha az akciós Isonit tetőfestékkel kapcsolatban bővebb információt szeretne, kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a Tetőcentrum Kft. Med Anmeld Håndværker kan du finde den bedste håndværker til at løse netop din opgave.


Søg på område, anmeldelser og opgaver og vær sikker på at finde. Függ a felület minőségétől, hozzáférhetőségétől. A tető állapot felmérése INGYENES!


Festésnél a tényleges négyzetméter ár a munkadíj és a választott szín összege! Az isopaint egy uw álló cserépre felhordható festék! Szeretnék Önnek beszélni a m² árakról, mert sok kivitelező olcsón felújítja önnek tetőjét! Amikor valahol azt olvassa hogy a palatető szigetelés m² ára.


Nekik nyújtunk optimális megoldást az ISONIT tetőfelújításunkal. Célunk ahogyan a múltban is egy olyan gazdaságos alternatívát nyújtani, melyben a megrendelő megtalálja a hosszú élettartamot, az esztétikumot, és a jó ár -érték arányt. Vállalkozásunk az ország egész területén dolgozik ill. Az Isonit tetőfesték vizesbázisú, ezért a festés során használt eszközöket bő vízzel lehet tisztítani.


A beszáradt festék már vízzel nem mosható le! Mivel a termék nem tartalmaz mérgező anyagokat, ezért a használat során speciális biztonsági ill. Sokan bele esnek abba a hibába, hogy az ár a meghatározó szempont, a bitumenes lemez ára.


Figyelmen kívül hagyva a tető szigetelés esztétikai hatását (élményét) ennek következtében néhány éven belül a festett minőségű bitumenes zsindely elveszti az eredeti színét. Palatető felújítás, tetőfestés, palatetők bontás nélküli felújítása, tetőfelújítás, p.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések