2017. november 24., péntek

Cd profil függesztő

Amennyiben egész dobozzal veszed (100db) akkor a megrendelést követően: -kal jobb áron számlázzuk! GIPSZKARTON CD PROFIL RUGÓS FÜGGESZTŐT HOL TUDOD FELHASZNÁ. Leírás Rugós biztonsági függesztő. CD vázának rögzítésére használható. A CD és UD álmennyezet profilok készleten vannak és azonnal megvásárolhatóak.


Vagy nehéz szerkezetű, illetve tűzzáró mennyezetek készíthetők így.

A Rigips szerkezetek építéséhez a rendszerhez tartozó profilok és tartozékok használata szükséges. CD profil hossztoldó mm. A minősített válaszfalak, álmennyezetek, tetőterek, aknafalak és egyéb szerkezetek kivitelezéséhez kínálunk profilokat, rögzítő elemeket, csavarokat, és minden kiegészítő elemet, ami az építéshez elengedhetetlen. Itt az összes VELUX ablakot, árnyékolót és beépítő terméket megtalálja versenyképes árakon. Kérje kollégáink segítségét, örömmel rendelkezésére állunk.


Ez az alsó függesztőelem tipikusan gipszkarton álmennyezeti profilokhoz való alkalmazásra van kialakítva. Rögzítjük a 1mm vastag gipszkarton lapokat. A lapokat gyorsépítő csavarok segítségével cm-ként a CD gipszkarton profilokhoz rögzítjük.


Gipszkarton CD toldó árak: 1db, 3Ft.

Az árak eléréséhez kérem jelentkezzen be! Rendelje meg webáruházból házhoz szállítva! CD kereszt-összekötő, 1. A külnöbség csak a profil. Hőszigetelő rendszerek és tartozékaik: hungarocell, ragasztók, háló, kiegészítők, színes vakolatok.


Debrecen Gázvezeték utca 30. Get Your Cd - profil e Today! Free Shipping Available. Kettő vagy akár több szál toldására is alkalmas.


Leggyakrabban függesztett álmennyezetek bordáinak toldásához alkalmazható. Money Back Guarantee! Felhasználási terület: Álmennyezetek, tetőtér beépítések,keskeny előtétfalak vázprofilja. Beépítési szabály: Elhelyezhetõ két irányban futtatva, egymás fölött keresztezõdõ vagy és egymással síkban illeszkedõ kivitelben.


Nóniusz függesztő alsó és felső részek illesztéséhez, csomópontonként db. A mennyezethez a gipszkartont a kereszttartó CD gipszkartonprofilokhoz rögzítik. CD - profil toldódarab. Fedett védett helyen, nedvességtől védetten.


CD vázának függesztő eleme, ahol a szerelési távolság nagyobb ,mint ami direkt függesztéssel megvalósítható. Szereléshez szükséges a függesztő pálca.

Természetesen hővisszaverő-párazáró fóliát és hőszigetelést is tennék a gipszkarton fölé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések