2017. november 17., péntek

Mosdópult fából

Mosdópult fából

Mosdópult többféle méretben, színben. Elegáns és különleges megoldás fürdőszobákba. Rendeljen online, házhozszállítással. Ezek a trópusi fából készült munkalapok megfelelnek a legmagasabb. Nics olyan mosdópult alakzat, amit ne lehetne megépíteni.


Az épített mosdó burkolás után ajtókat (üveg-fa) lehet felszereli kivető pánt segítségével. Nagyon sokan foglalkoznak vele, a Coriannak sajánt lap. A modern, egyedi, saját tervezésű és gyártású.


Szekrényre helyezett mosdópult. Modern mosdópult natúr fából. Visszakanyarodó fürdőszobai pult polccal. Egyszerű és igényes fürdőszobai szekrény. Hengeres mosdópult , tárolószekrény ülőpaddal.


Mosdópult fából

Sötétbarna mosdópult rejtett led fényekkel. Design mosdó modern. A fa tehát szinte azonnal ki is esik – aki már próbálkozott a fürdőszobájában fából , illetve farostlemezből készült tárgyakkal, az jól tudja, hogy mennyi gondot vesz a nyakába.


A penészedés idővel szinte garantált, hiszen ez az anyag jó nedvszívó, ha pedig ragasztott részeket is tartalmaz a bútor, akkor gyakori. Selymes felületű, nagyméretű asztal vagy mosdópult a rusztikus stílus kedvelőinek. A DAMASA provence stílusú tömörfa kisbútorainak különlegessége a felhasznált anyag minőségében rejlik. A piacon tömegesen kínált laminált. A mosdópult örök-életű lesz, ha a fürdőszoba berendezés tervezésénél épített vázat, vagyis falazott csempézett pultot építünk.


Az beépített mosdópult megvédi az aláépített fürdőszoba szekrényt a nedvességtől. Fokozza a védelmet, ha a mosdópultot gránit pulttetővel fedjük le. A munkalapok fix méretűek, ezért kérjük további információért jelentkezzen kollengánknál. Tisztelt Partnereink!


Minden a WEBÁRUHÁZBAN leadott, személyesen átvett termék esetén fizetési módtól függetlenül extra engedményt biztosítunk vásárlóink részére. A fotón láthatjuk, hogy a mosdópultot úgy tervezték, hogy a fal és a pult között éppen egy szennyestartónak való hely maradt. Ha a mosdópult a falig érne, a szennyest csak elölről, kényelmetlenül lehetne be és kirakni, a felnyitott tető és a nyitható ajtók a szennyestartó kényelmes használatát biztosítják. A mosdópult tetejének anyaga készülhet bútorlapból, fából , üvegből, gránitból és egyre népszerűbb csempe burkolatból is. A mosdó pult kialakításának variációinak, csak a képzelet szab határokat.


Ebbe a natúr háttérbe lopakodik be itt-ott egy-egy merészebb dekor darab, amit ha nem is veszel észre, összességében hat rád. Méghozzá pozitívan. Ilyen a fából készült mosdópult a fürdőben, vagy a piros dekorgömb kompozíció a konyhában.


Ezeknek hála lesz az unalmas alapokból igazi csodalakás. A webáruház főképp neoprén huzatos üvegkulacsok és dizájn termoszok értékesítésével foglalkozik. A palackok mellett különféle bioműanyag és natúr fából készült konyhai eszközöket is árulnak.


Kínálatukban megtalálhatja a gyermekek számára is tetsző darabokat, többféle mintázatú és színű termékeik között. Kérje ajánlatunkat! Wallure - fából készült dimenziós falpanel - mm széles, változó hosszúságú lécekből Wallure fa falpanel: gyalult felületű fadarabokból összeállított, lakk anyaggal kezelt falburkolat természetes dió fából XPS hátlapon. A kezelés révén a fa fényes felületű lesz, mely által tisztítani is könnyebb a paneleket. Vásárlás: Fürdőszoba bútor árak, eladó Fürdőszoba bútorok.


A mosdó tartó konzol rendszerint rozsdamentes fémből készül, falra szerelhető, egyes esetekben pulthoz is rögzíthető. Akciós Fürdőszoba bútor ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések