2017. november 9., csütörtök

Autóvédelmi rendszerek

Autóvédelmi rendszerek hiányosságai. Autólopások ellen a gyárilag beépített gépjárművédelmi rendszer nem sokat érnek. Mivel ezek a rendszerek minden autóba beépítésre kerülnek nagy darabszámban. Az elkövetői csoportok megszerzik a gyári dokumentációját a védelmi rendszernek és innentől fogva már nem okoz.


A magas autólopási számok ellenére a személyautók többsége vagy nem rendelkezik semmilyen autóvédelemmel, vagy autóvédelemre akár korlátozottan, akár teljességében alkalmatlan autóvédelmi kialakításokkal van felszerelve. A tolvajok technikai tudása és eszköztára folyamatosan fejlődik. A jól ismert gyári rendszerek.


Tapasztalatunk szerint Ön nem autóriasztót, immobilisert, autó lopásgátlót vagy váltózárat szeretne vásárolni, hanem biztonságot. Az, hogy a CAN-bus rendszer kompatibilitás, a radar, az autó lopásgátló vagy a GSM pager mit jelent, nem hiszem, hogy érdekli, de az viszont igen, hogy az autó biztonsága megfelelő legyen. Az a vicc,hogy ezt azzal lehet támadni, amivel védeni is! Ha egy drága autót akarnak ellopni azt olyan korszerű technikával végzik el,hogy azt el is fogják.


Háztáji autóvédelmi megoldások player. HÉTFŐ 15:A szakértők azt mondják, a gyári rendszerek mellett valamilyen egyedi lopásgátlót is érdemes beépíteni az autóba. Igenis van értelme a védelmi berendezéseknek, igenis minden autóba be kell építeni. A hivatalosan bevizsgált riasztók, immobiliserek, váltózárak és műholdas védelmi rendszerek megbízhatóak, felépítésük rengeteg mérnöki munkaórát és tapasztalatot foglal magában, megkerülésük, kiiktatásuk időigényes és bonyolult.


A szolgáltatás alapja a gépkocsiba beszerelt biztonsági eszköz, ami GPS műholdak segítségével képes a gépkocsi aktuális helyzetét meghatározni. A rendszer ugyanazon az elven működik, ahogy az okos telefonok jelzik térképen a használó aktuális helyzetét. A Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerek a gépjárművek garanciális állapotát nem sértő beavatkozás­sal, a gépjárművek átalakítása és roncsolás nélkül, illetve meghajtástól függetlenül benzin, diesel, hibrid és elektromos gépjárművekbe is beépíthetőek!


Az adathordozó (transzponden) egységek minden esetben tartalmaznak antennát és egy mikrochipet, amelyek egy saját tokban foglalnak helyet. A TAG jelet fogad és küld vissza a leolvasónak. Operátorközpontunk az év 3napján napi órában ügyfeleink rendelkezésére áll.


Kollégáink magasan képzettek, szakmai tudásuk kiemelkedő, több nyelven beszélnek, így külföldi ügyfeleink is teljes nyugalommal bízhatják ránk gépjárműveiket. A mechanikus és elektronikus rendszerek kombinációja tűnik a legjobb megoldásnak. Lehet variálni a váltózárat és a rejtett kapcsolókat is, természetesen kisebb összegért.


Ezek közül a Pajzs a legismertebb, amely ezer Ft plusz áfáért öt különböző csomagot kínál. A cég honlapján bárki, így a bűzözők is. Autóriasztók, indításgátlók, váltózárak, GPS rendszerek. A Prestige Alarm fő tevékenysége az autóvillamosság és azon belül is az autóriasztók, indításgátlók, váltózárak, autóvédelmi , biztonsági rendszerek telepítése, szervizelése.


Természetesen foglalkozunk olyan kényelmi extrákkal is, mint a tolatóradarok. A CARPROTECT rendszert folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig több lépéssel az autótolvajok előtt járjunk, ennek is köszönhető, hogy a CARPROTECT védelemmel ellátott járművet még soha nem loptak el. A komplex autóvédelmi rendszerek nem csak lopás, de rablás ellen is védenek.


Miért hatékonyabb a CARPROTECT járművédelmi. Milyen notebookot vegyek? Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek! Autoriasztó Shop autoriasztoshop.


Fő profilunk, az autóvédelmi és kényelmi rendszerek , ill. Autóvillamossági alkatrészek gyors beszerzése. Ingyenes szaktanácsadás. Bal oldali szavazógépen nyomjon egy klikket kedvenc autóHiFi-ére, hogy ebből a márkából még többet tartsunk polcon, így azonnal elérhető legyen a termék. Az ár és a célszerűség mellett lényeges szempont kell, hogy legyen a megbízhatóság, a beszerelő cég iránti bizalom, és az állandó szerviz háttér is.


Az Alarm Elektronikánál sokéves tapasztalattal bír az autóvédelmi rendszerek felmérése, tervezése, beszerelése területén. Megfelelő szakképzettséggel, szakvizsgával. Prémium ügyfeleinknek dolgoztunk ki egy egyedülálló megoldást, amely ötvözi a magas védelmi szintet a maximális kényelemmel.


Nincs szükség azonosítókártyákra, titkos kódokra, vagy okos kulcstartókra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések