2017. november 14., kedd

Csúszásgátló szőnyeg fürdőkádba

Popular exam revision site. Fürdőszoba szőnyeg , csúszásgátló kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját!


Szállítás órán belül! Csúszásgátló szőnye. Ez a csúszásgátló szőnyeg csökkenti az elcsúszás és a sérülés esélyét a kádban vagy zuhanyzóban! Könnyen használhato hiszen tapadókorongjai segítségével erősen és biztonságosan rögzül a fürdőkád aljában, nem mozdul el!


A felső részén lévő dudorok miatt extra csúszásgátló hatása van. Tapadókorongokkal tapad a sima felületre. A csúszásgátló mérete: 78xcm.


Csúszásgátló szőnyeg fürdőkádba

Aqualine GEO csúszásgátló szőnyeg fürdőkádba. Több színben is kapható. Kérheti házhoz szállítással. Látogasson el weboldalunkra.


Igen, szeretnék feliratkozni a JYSK e-mail hírlevelére ami a legfrissebb ajánlataikat, újdonságokat és katalógusaikat tartalmazza valamint információkat az éppen futó kampányaikról a JYSK. Kiváló tapadóerő, melyet a tapadó korongok segítségével érhetünk el. Használatával elkerülhető a váratlan vízbecsúszás.


Csúszásgátló szőnyeg fürdőkádba

MARGARÉTA KÁDAS CSÚSZÁSGÁTLÓ 36X72X5CM és még 1termék közül választhat a kategóriában. Egy nélkülözhetetlen termék a fürdőszobába. Tekintettel arra, hogy már vagy századszor akartam összetörni magam a fürdőkádból történő kilépéskor, ezért elhatároztam, hogy veszek egy csúszásgátló szőnyeget a fürdőkádba , ami reményeim szerint meggátolja elcsúszásomat kiszálláskor a fürdőkádból.


Top ajánlatok Ingyenes szállítás. Szőnyegek rongyszőnyegek lépcsőszőnyegek nagy választékban. Darabszőnyeg, csúszásgátló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Lépcső csúszásgátlásra kültéren is beltéren is különféle lehetőségek kínálkoznak, csiszóló vászon szerű csúszásgátló termékeinket leginkább kültérre javasoljuk, finomabb felületű szalagjainkat, bevonatainkat beltérre. Rendezze be otthonát Praktikusan!


Sokat számít, a fürdőszoba mérete és elrendezése, de a szellőzés, fűtés kérdése is lényeges. Szűrőink segítenek a gyors választásban és vásárlásban. A Csapuniverzum webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk gyors kiszállítással.


Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Nyitva vagyunk, várjuk megrendelését! Kedves Partnereink és Vásárlóink! Webshopunk és Salus Gyógypont áruházunk megszokott nyitvatartassál várja Önöket.


Csúszásgátló szőnyeg fürdőkádba

Termekválaszték Lakáskultúra. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések