2017. november 6., hétfő

Hőszigetelő függöny ár

A hőszigetelő függöny hangszigetelő függöny , térelválasztó függöny és más célokra is megfelel. A magánszemélyeknek készülő hőszigetelő függöny , mind az ajtóra, mind az ablakra felszerelhető. Széles szín és anyagválaszték lehetővé teszi azt, hogy illeszkedjen a lakás stílusához, harmonizáljon a berendezéssel. A hőszigetelés mellett a másik nem elhanyagolható funkciója a hangszigetelésre is.


Ezen kívül boltokban lévő hűtők, mélyhűtők nyílásainak szigetelésére is alkalmas.

Ezzel megakadályozható, hogy a termék kivételekor elszökjön a hideg. A nagy igénybevételnek kitett hőszigetelő függöny egymás mellett elhelyezkedő, valamilyen hőtartó, hőszigetelő anyagból készült szalagokból áll. Akciós hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás.


Hőszigetelés Hőszigetelés Áruház. Ugyanígy nevezzük a hasonló képességű pliszé, roletta és szalagfüggöny anyagokat is. A dim out anyagok már praktikusan alkalmazhatók az árnyékolásra, megfelelően árnyékolják a hálószobát, azonban az anyagok. Bejárati ajtón való használata nyáron növeli a légkondícionáló hatásfokát, télen védi a fűtött levegõ kiszökését.


A lágy PVC anyag jól kezelhető, tisztítható.

Leggyakrabban víztiszta anyagból kérik a vevőink, de vannak matt felületű és színes PVC függöny anyagaink is. Nagyon jó hőtartó, meleg anyagok. Thermo néven is ismerik, vagy, hogy itt a boltban úgy kérik. Pulóvernek, takarónak, sálnak, hőszigetelő anyagnak szokták kérni, de ugyanúgy készülhet belőle kisállat fekhely vagy például autó takaró is. A szigetelés az épületek lelke.


Időnk nagy részét töltjük otthon, a munkahelyen az iskolában, ezért nagyon fontos, hogy ezek miként vannak szigetelve. Otthonunk szigetelésével meggátoljuk, hogy a külső térben lévő hőmérséklet bejusson a belső térbe, azaz megakadályozzuk a hőátadást. PVC szalagfüggöny, PVC függöny , ipari függöny különböző hőmérsékletű terek elválasztására. Közvetlen a gyártótól, gyors és ingyenes kiszállítás! Elsősorban persze a terasz- és az erkélykijárathoz ajánlatos olyan ajtófüggönyöket felhelyezni, amelyek hatékonyan megakadályozzák a rovaroknak a lakótérbe történő bejutását.


Erre a célra ideálisak a maguktól záródó függönytípusok, ilyen például a mágnessel záródó függöny. Ezek előnye, hogy Ön bármikor. Mindenki más és más. Eltérőek az igényeink, más a stílusunk.


Ezért mi a személyre szabott, egyedi termékekben hiszünk. Cégünk valamennyi kültéri és beltéri textíliával, ponyvával kapcsolatos szolgáltatást összefogva áll az Ön rendelkezésére.

A különbség a hagyományos függöny és a black out, fényzáró függöny között, hogy az utóbbinál két szál közé szőnek egy fekete szálat, ezért sötétít hatékonyabban, mint a normál függöny anyag. Teljes fényzárás – nyugodt alvás! Választékunkban jó ár -érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. Tovább Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!


Kattintson a PVC hőfüggöny termékeink megnézéséért. Egy rugalmasan tiszta befektetés, mely gyorsan megtérül! Hőfüggönyeinket ajánljuk Önöknek, szinte minden téren használható kisebb-nagyobb nyílásokban, átjárókban egyaránt. Az ipari PVC függöny egy olyan megoldás, mely a könnyű felszerelés mellett, egyre közkedveltebb nyílászárónak nem minősülő térelválasztó.


Szinte minden téren használható kisebb-nagyobb nyílásokban, átjárókban egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések