2017. november 7., kedd

Fa hatású kültéri járólap

Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Látogasson el webshopunkba!


Kattintson a nagyobb képekért! Akril kád Cement hatású Classic Touch Laminált Padló 8.

Csaptelep Csempe Dekor EASY TOUCH Padló 8. Fürdőszoba csempe, járólap , padlólap bemutatóterem és áruház. Mik is ezek pontosan? Fa hatású burkolatok. Az alapot egy kiváló minőségű és első osztályú greslap adja amire különleges technológiával famintát nyomnak.


Ezzel egyesül a greslap rendkívüli keménysége a fa meleg hatásával. De ennél sokkal több előnyös tulajdonsággal bír. Ellenáll a víznek, karcállóbb mint a.

Kő vagy fahatású padlólap, greslap, magas fényű vagy matt járólap. Nálunk biztosan van! Vagy, ha éppen nem találja, írjon nekünk, hiszen a webre folyamatosan kerülnek ki a termékek, előfordulhat, hogy még nem látszik az Önt érdeklő termék. Gyártó: DOKlasszikus fa mintás gres padló MATT és Rcsúszásmentes is: Termék: LOGWOOD: 11.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén.


A fa hatású járó-, burkolólapok számos előnnyel rendelkeznek a természetes fával összehasonlítva: kiválóan alkalmazhatóak padlófűtéshez, nem érzékenyek a nedvességre, így konyhába, fürdőszobába is kiválóak, sokkal jobb a kopásállóság, nem fakítja a felületet a napsugárzás. Fa mintázatú padlóburkoló lapokból több gyártótól, különböző műszaki megoldásokkal, különböző minőségben 34x34-es mérettől akár 60x120-as méretig kínálunk gres padlólapokat. Rendelje meg online! A lapok szélein kiképzett egymásba csúsztatható profilok segítségével stabilan rögzíthető, melyek az összerakás után nem láthatóak. Modern hatású WPC kültéri járólap.


Lerakható stabil, tömör, egyenes felületre, akár egy már meglévő régi betonra, csempére stb. A fahatású korong tipegőből 3méret létezik ez itt a 37cm –es. Termékünk fagyálló jól bírja az időjárás viszontagságait, egyetlen egyet nem bír az autó súlyát.

Az oldalfalakra gyönyörű kerlite burkolat került ragasztásra, ami mészkő hatású volt. A padlók szintén kerlite burkolatot kaptak, ami nagyon hangulatos, szép, fa hatást keltenek. Beton hatású padlólap.


Válogass kedvedre beton hatású padlólapjaink széles választékából. A szürke legalább árnyalatát megtalálod nálunk, a világosabbtól a sötétebb szürkéig terjedő hideg tónusokon át egészen a melegebb taupe, bézses árnyalatokig. Mészkő kültéri burkolatok. A bejárati ajtó előtt egy kis lépcső van, ez megakadályozza, hogy a. Cementlap burkolat, metró csempe, kültéri burkolatok, fa hatású burkolatok raktárkészletről, kedvező áron.


Bemutatóterem Szentendrén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések