2017. augusztus 21., hétfő

Travertin mészkő burkolat

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy. Bay Is Here For You!

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Egyedi kőburkolatok. Széleskörű változatos kőburkolatok.


Mészkő , gránit, márvány, és travertin. Hatalmas raktárkészlettel várjuk és azonnali akciókkal! Csodaszép mészkő burkolatok! Több száz referenciaképen.


Modern és klasszikus kőburkolatok. Rendeljen online széles választékú természetes köveket kiváló áron.

Termékskálánkban megtalálod a trevrtint, márványt, gránitot és sok mást. Kemény kopás álló Török travertin , mészkő és márvány termékek, akár belső akár külső felületek burkolásához. Termékeink nem csak minőségiek hanem egyben fagyállóak is. A jobb felhasználói élmény érdekében, weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ.


Elfogadom Elutasítom Mi ez? Az édesvízi mészkő (pl. Római travertin ) a vízből történő kiválással, a tengeri mészkő (pl. Jura mészkő ) pedig a mészvázas állatok (kagylók, csigák stb.) vázának felhalmozódásából alakul ki.


A mészkő szerkezete a keletkezés körülményeitől függően lehet tömött, vagy lyukacsos. Kőanyagainkat a világ több pontjáról importáljuk, melyeket az ország legnagyobb kőburkolat bemutatórmében élőben is megtekinthet. A mészkő - travertin táblákban érkezik hozzánk, és a kívánt méretre vágjuk fel, így teljesen egyedi igényekhez is tudunk igazodni!


Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti mészkő -travertinből egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását. Fűrészelt travertin mészkő.


Travertin kőburkolat webáruház Balkan-Stein Kft. Koptatott travertin mészkő. Mattcsiszolt travertin mészkő. Roppantott travertin mészkő. Tömített travertin mészkő.


A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit.

A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag. Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. Látogassa meg az ország egyik legnagyobb kő és kerámia bemutatótermét Budaörsön! Kerítésre, lábazatra vagy bármilyen díszfalnak.


Kültérre vagy beltérre egyaránt. Magas kopásállóságának köszönhetően és fagyálló tulajdonása miat a török travertinünk kiválló úgy kültérben mint beltérben eggyaránt. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések