2017. augusztus 2., szerda

Poliészter hullámlemez felrakása

This feature is not available right now. Please try again later. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.


Onduline hullámlemez felrakási útmutató. Hullám-, trapézlemez és tartozékai.

A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. Az Ondura hullámlemez tetőket könnyű karban-tartani. Az évek során elöregedett Ondura tetőnknek új életet adhatunk egy újrafestés által.


Először söpörjük le a piszkot és távolítsuk el a törmeléket a tetőnkrol. Majd akár ecsettel, akár spray-vel felhordhatjuk az Ondura festéket, vagy más első osztályú 1-os acryl. Egyszerre könnyűek, ellenállóak és esztétikusak, ideális megoldást. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


Az előtető a hullámlemez felrakása után.

Sárga színű üvegszál erősítésű poliészter hullámlemez elő tető. Zsindely- cserép- és hullámlemez tetőhöz. A szigetelőanyagok teljes. Az eredeti könnyű hullámlemez a tökéletes tetőért.


Prémium és standard minőségű bitumen zsindely készletről vagy rövid szállítási határidővel családi házak, társasházak, középületek és egyéb épületek fedéséhez hagyományos és extra formákban. Kész tető transzparens (színtelen) üvegszál erősítésű poliészter hullám lemezzel fedve. Az acéllemezek felületét Z2horganyréteg, vagy µm ill. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték.


Aquawell rögzítő szeg AC 1db barna. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. POLIÉSZTER HULLÁMLEMEZ NATUR 75X20M és még termék közül választhat a kategóriában. Könnyű vele dolgozni, viszonylag nagyobb területeket is.


A magastetők szerkezetének. Társasház bejárati ajtója fölé esővédő tető. Drótos üveg fedésű esőtető, kilépő kisebb társasháznál. Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés.


Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség. Polikarbonát lemezek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések