2017. augusztus 25., péntek

Előkevert vakolat

Előkevert , beltéri, mész-cement vakolatkeverék, minden Ytong építőelemre és ásványi alapfelületre. Kézzel és géppel egyaránt felhordható. Szilikon homlokzati vakolat mm kapart. A vakolat előnyei a többi légáteresztő díszvakolat-hoz képest:Vízlepergető,széles színválaszték,magasan a legjobb páraáteresztő képességű vödrös vakolat.


Univerzális mész-cement vakolat kézi bedolgozásra, mindenféle alapra külső és belső felhasználásra, alapvakolatként és simítóvakolatként.

Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok! Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség! Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet.


A Baumit Uni vakolat kiváló minőségű, gyárilag előkevert , kézi felhordásra alkalmas vakolat. A sokoldalúan felhasználható vakolat kg-os kiszerelésben kapható. Kül-és beltérben egyaránt alkalmazható. Cement, beton, műkő, eternit, lábazati hőszigetelő rendszer és.


A Bronze díszvakolatot a halványabb színekhez (1-es, 2-es színcsoport) lehet választani, a sötétebb színekhez a Silver vakolat a megfelelő.

AQUABAU SZÁRÍTÓ VAKOLAT 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. A nemesvakolatok tradicionális, gyárilag előkevert színes homlokzati. Gyárilag előkevert , ásványi kötőanyagú, száraz homlokzati vakolat.


Felhordása két rétegben, speciális szerszámmal történik, melynek segítségével egyedi, szórt. Felhordható valamennyi mész-cement és hőszigetelő. Felületképző vakolatok. REVCO VARIO Akril Putz kültéri nemes vakolat.


A Policolor lábazati vakolat gyárilag előkevert , színes ásványi őrlemény alapú vakolat , diszperziós kötőanyaggal. A hagyományos vakolással ellentétben a felhordás vakológéppel történik a szakszerűen előkészített felületre. A gépi vakolás több mint éves múlttal rendelkezik, bár még mindig sokan újdonságként tekintenek rá.


A gyárilag előkevert alap vakolat száraz anyagként érkezik zsákos vagy siló tartályos kiszerelésben. Homlokzati vakolat AKCIÓ! Sakret kültéri homlokzati vakolat kiváló színtartó képességű bevonat mm, mm, mm-es szemcsenagyságban. A homlokzati vakolat struktúrájában választható dörzsölt, illetve kapart jelleggel. Jelölése vásárlásánál KH-K (Kapart), vagyis szemcsemérete állandó, vagy KH-R (dörzsölt), mely.


Aquabau vízzáró vakolat - kg- felhasználásra kész, gyárilag előkevert , por alakú, cement és mészkötésű, adalékanyagot tartalmazó száraz habarcs- anyagszükséglet: kb.

VAKOLAT , HABARCS Amikor egy építkezés, vagy felújítás elérkezik abba a fázisba, hogy már a vakolatról kell döntenünk, az már igazán megnyugtató érzés, túl vagyunk a nehezén, ezek már az utolsó simítások. Felhasználási terület: Simító vakolatként külső és belső vakolóhabarcs simítására használható. Anyagigény: kg simító vakolat mm-es rétegvastagság esetén mfelületre elegendő.


Azért mert a gyárilag előkevert szárazhabarcsokat az építés helyszínén nem kell semmi mással összekeverni, gépi vakolás esetén a habarcs keverésének munkaigénye minimalizálódik. Sakret STM gyárilag előkevert samott őrlemény MSZ EN 998-harmonizált szabvány szerint. Tűzhelyek kialakításához, otthoni tűzhelyek, kemencék, kandallók, tűzálló burkolatok építéséhez és javításához.


Biztonsági adatlap. Alga és penész elleni védelem. Víztaszító, tartós bevonat. ReMix lábazati vakolat. Könnyebb felhordás ás eldolgozás! DECO díszítő bevonatok. Dekoratív díszítő bevonatok.


Definition from Wiktionary, the free dictionary. Jump to navigation Jump to search. Az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett előkevert , beltéri mész-cement vakolat. Alapozás (gúzolás) nélkül is felhordható, anyagában simítható.


Végleges felületképzésként is alkalmazható. Zsákos vakolat előrekevert: Ehhez csak vizet kell hozzákeverni a zsákon feltüntetett keverési arányok szerint. A vakolatvastagságot ajánlatos két vékonyabb rétegben felvakolni. A felvakolt réteget fém, illetve műanyag kartecsni léccel.


Dörzsölt, illetve kapart hatású színvakolat (Fit Fine díszvakolat) A dörzsölt (kapart hatású) díszítő, színező vakolatot régi és új épületek külső falazatainak díszítésére használhatja, de leggyakrabban a homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására alkalmazzák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések