2017. augusztus 3., csütörtök

Fa nyílászárók miskolc

Fa nyílászárók miskolc

Ablak, ajtó, nyílászáró Miskolc , nyílászáró borso nyílászáró, műanyag nyílászárók , fa nyílászárók , acélajtó, redőny, párkány, rovarháló. A régi elavult, rosszul szigetelő nyílászárók , ajtók, ablakok, sok kellemetlenséget okozhatnak, ezen felül, alaposan megcsapolhatják a család pénztárcáját is, a magas fűtésszámla miatt. Cseréltesse ki régi nyílászáróit modern, műanyag ablakra,vagy fa ablakra. Fa burkoló anyagok nagy választékban.


A nyílászárókon kívül készletről vásárolható fenyő lambéria, hajópadló, faházprofil. Miskolc , Gárdonyi Géza úti fatelepünkön épületfa, fenyő fűrészáru kapható. Minőségi fa ablakok, fa ajtók, egyéb fa nyílászárók , fa zsalugáterek és fa spaletták standard és egyedi méretekben gyártói garanciával.


Fa ablakok gyártása Miskolc. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, ami arra ösztönöz bennünket, hogy újabb, egyedibb dolgokkal rukkoljunk elő és a megszokott színvonalon valósíthassuk meg ügyfeleink elképzeléseit. Ablak felújítás, ablakjavítás és fa ablak gyártás egy helyen!


Fa nyílászárók miskolc

Mi arra vállalkozunk, hogy ablak felújítás keretében visszaadjuk ablakainak eredeti fényét. Budapest, Tomori u. Az általunk forgalmazott fa nyílászárók szinte teljes mértékben rétegragasztott, hossztoldott vagy hossztoldás nélküli borovi fenyőből készülnek. Ez a fajta fa alapanyag kiválóan alkalmazható külső és belső terekben egyaránt. Herczeg Anita, lakberendező, Miskolc “Tíz éve használjuk a gyönyörű nyílászárókat, amiket gyártottatok nekünk. A fa ablak alapanyaga.


Elekes Emil, építési vállakozó, Fótliget “Számtalan igényes családi ház, elégedett ügyfelek, kivá. Célunk, hogy összhangot teremtsünk és ügyfeleink a legmesszebbmenőkig elégedettek legyenek! Kiváló minőségű fa és műanyag nyílászárók gyártása és beépítése.


Legyen szó fa vagy műanyag ajtóról, ablakról profi csapatunk segít Önnek az elképzelését valóra váltani. Ezen kamrás profilok egyrészt az ablakkal szemben támasztott statikus követelményeknek tesznek eleget, másrészt pedig – a hőszigetelő üvegezésen felül – a jó hőszigetelésről gondoskodnak. A modern, minőségi. A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk.


Nyílászárók minőség függőknek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Fehér nyílászárók esetében maximum 2-héten belül. Színes ablakok esetében a külső védőfóliát még hamarabb, mert a külső oldalon rásüti a nap ezért nem fog lejönni! A belső oldalon felújítás végéig maradhat.


Ne használjon semmilyen karcoló tisztítószert, mert könnyen sérülhet. Professzionális minőségű műanyag nyílászárók , biztonsági ajtók, árnyékolástechnikai elemek beépítésével és forgalmazásával foglalkozunk Miskolcon és vonzáskörzetében. Többféle fafajtából készíthetőek, leggyakoribbak a tölgy, luc és a borovi fenyő.


Cégünk főként Miskolcon és a kelet-magyarországi régióban végzi tevékenységét. Szaküzleteinkben a nyílászárók mellett laminált padlólapok forgalmazásával is foglalkozunk. Számtalan színben és formában érhetők el laminált lapjaink, amelyeket bemutatótermeinkben személyesen is megtekinthet.


Bízunk benne hogy nálunk majd megtalálja az igényeinek megfelelő laminált parkettát. Családi házunk spalettáit a Win-Door Kft. Tökéletes minőségnek örülhetünk immár 8.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések