2017. augusztus 8., kedd

Travertin mészkő ár

A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag. Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. Kemény kopás álló Török travertin , mészkő és márvány termékek, akár belső akár külső felületek burkolásához.


Termékeink nem csak minőségiek hanem egyben fagyállóak is. A mészkő - travertin táblákban érkezik hozzánk, és a kívánt méretre vágjuk fel, így teljesen egyedi igényekhez is tudunk igazodni!

Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti mészkő -travertinből egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását. Süttői mészkő ablakpárkány márványmintás vagy travertin mintázattal.


Kőanyagainkat a világ több pontjáról importáljuk, melyeket az ország legnagyobb kőburkolat bemutatórmében élőben is megtekinthet. Természetes kőburkolataink között megtalálhatóak a Travertin és Vraca mészkő , brazil terméspalák, kvarcitok és gránitok széles választéka. Az általunk kitermelt és forgalmazott mészkő : Aminek alapanyaga mészkő , az nálunk megtalálható. Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését.


SÜTTŐI mészkő burkolólap jellemzői: Magyarországról származó, beige színvilágú burkolólap, hírhedt süttői édesvízi kemény mészkőből, a rá jellemző magyar minőséggel és garantált fagyálló jelleggel.

Rendeljen online széles választékú természetes köveket kiváló áron. Termékskálánkban megtalálod a trevrtint, márványt, gránitot és sok mást. Mészkő manufaktúra weboldalán.


Igyekszünk a legjobb ár -érték arányt nyújtani megrendelőinknek. Kiemelt figyelmet fordítunk a burkolataink méret pontosságára. Ezen felül vállaljuk burkolataink. Travertinek, mészkövek, terméspalák, kvarcitok és egyéb természetes kőburkolatok kedvezményes árakon. Látogassa meg az ország egyik legnagyobb kő és kerámia bemutatótermét Budaörsön!


Ahogy nő a mészkő dolomittartalma, a kőzet fokozatosan dolomittá alakul. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin , Vraca mészkő , Brazil pala, Ultravékony pala. Cégünk, a Stone Concept Kft.


Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk. Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. A Római Travertin az egyik legkeményebb mészkő , ezért az idő múlásával sem kopik meg a felülete és nem morzsolódik, így kültérre lábazat- és homlokzatburkolatnak, beltérbe pedig falburkolatnak kiválóan alkalmas. Nézze meg referenciáinkat! A travertin kő harmonizál mind a régies, mind a modern stílussal.


Kültéri vagy beltéri burkoltot keres?

Magas kopásállóságának köszönhetően és fagyálló tulajdonása miat a török travertinünk kiválló úgy kültérben mint beltérben eggyaránt. Az akciós ár a ÁFÁ-t tartalmazza! Travertin mészkő “A kő az építész minden gondolatának kifejezésére alkalmas eszköz. Aki azzal a céllal látogat el hozzánk, hogy a Flinstone természetes díszítőköveiből válassza ki azokat a semmi mással össze nem hasonlítható anyagokat, melyek finom eleganciával felöltöztetik majd épületét, évszázad hagyományával és örökségével találkozik. Márvány, mészkő , gránit akció!


Luxus áruház építéséből megmaradt márványok extra akcióval (akár -os árengedménnyel!). Az árakhoz tartozó képeket a lap alján megnézheti. Ma már nem csak a gránit és a márvány az egyeduralkodó, mindinkább keresettekké válnak a különleges anyagok, színárnyalatok, újabb típusok: mészkő , travertin , homokkő, kvarcit, gneisz, riolit.


A vágott kőburkolat ugyanúgy illik a letisztult. A párkányok neve mellett megjelenik, hogy az adott anyag milyen kőzetből készült. A palettában szerepelnek gránit, márvány és természetesen mészkő párkányok egyaránt.


Ha bővebb információt szeretne kapni a kövekről, melyekből a párkány készült, akkor látogasson el a segédletek menüpontba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések