2017. augusztus 2., szerda

Solflex hőtükör

SOLFEX HATÁSFOKJAVÍTÓ HŐTÜKÖRLAP 60X120CM és még termék közül választhat a kategóriában. A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Next generation versatile frame collector SOLFEX energy systems new and exclusive FK 5flat plate collector series encompasses the latest patented technologies along with industry know how. PE FÓLIA ,4X25M 09MM REG.


The SOLFEX neoHub is the gateway to the Neo System, providing remote control of all neoStats in your home.

The key aspect of the neoHub is that no special computer knowledge is required. Solflex lélegző tetőfólia felhasználási területe: Mérsékelten páraáteresztő tető-alátétfólia egyszeres tető átszellőztetéssel normál páraterhelésű épületnél (fokozott min. Sd m belső oldali párafékező fólia használata mellett) szabadon belógatva 25° hajlásszög feletti tetőknél, normál hőterhelésre.


A hőtükör fólia könnyen kezelhető, mozgatható így a nehezen szigetelhető sarkokban, hajlatokban is megfelelően használható. A fűtőtest mögött a fal felmelegszik, ami hőelvonást okoz. Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el. Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg.


Padlófűtés alá kerülő hővisszaverő fólia.

A padlófűtés során a hőátadás nemcsak a fűtendő tér felé történik, hanem ellenkező irányba is. A Solflex padlófűtéshez való alátétfólia csökkenti a fűtőcsövek alatti tér felmelegedését és a ráirányuló hősugarakat a fűtendő tér felé veri vissza. A Solflex buborékos hőtükör fóliát nem csak tetőszigeteléshez, hanem padlófűtéshez is lehet alkalmazni. A buborékos légpárnás fóliát a hőszigetelő nikecell fölé (mely fontos hogy lépésálló legyen) rögzítve, metalizált részével felfelé nézve kell elhelyezni.


Esetleges igazítás, korrekció ollóval megoldható. Reflex Tél hőtükör fólia. A fűtésből származó hősugarak visszaverődnek a belső térbe, így tovább növelik a szigetelőanyag hatékonyságát.


Segítségével megakadályozható, hogy az üveggyapot vagy kőzetgyapotból por jusson a lakótérbe. SOLFLEX Parketta alátétfólia Két típusát a Natúr és a Hőtükrös változatát is gyártjuk-forgalmazzuk. A polietilén hablemez kiváló megoldást nyújt az aljzat egyenetlenségeinek kiegyenlítéséhez, az úsztatott padlózat, illetve parketta panel, vagy szalagparketta lerakásánál.


Buborékos hőtükörfólia lerakása padlófűtés alá. A SOLFLEX NYÁR tetőfólia a normál átszellőztetett tetőszerkezetekhez használható. Rögzítése egyszerű, gyorsan kivitelezhető. A fóliát a szarufák külső síkjára átfedéssel kell felhelyezni a Solflex alumíniummal bevont műanyag ragasztószalag segítségével.


Solflex padlófűtés alátétfólia A SOLFLEX Nyár tetőfóliához hasonló légbuborékos fólia, de annál erősebb, terhelhetősége nagyobb. A légbuborékok miatt az anyag r.

SolFlex ExtraFirm. Solflex hőtükör Hővisszaverő, hőszigetelő és párazáró fólia. Nincsenek további képek a termékről. Cégbemutat ó Termékeink Kapcsolat Viszonteladó belépés.


Adatkezelési tájékoztató. A weboldal teljes képi és szövege. SOLFLEX HŐTÜKÖR HABTEKERCS 5X6M csak tekercsben kapható. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Hőtükör - Gyakori kérdések a témában. SOLFLEX REFLEX Tél hőtükör fólia-Hővisszaverő párazáró fólia. Védi a hőszigetelő anyagot a belső térben keletkező párától, meggátolja a kellemetlen, egészségre.


A radiátor minden irányban közel azonos mértékben adja le a hőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések