2017. augusztus 1., kedd

Rolós garázskapu

Utóbbi a szerkezeti felépítésének köszönhető, vagyis hogy az úgynevezett palástja egy fölötte elhelyezkedő tokba megy fel felhúzás alkalmával. Technika, technológia, lehetőségek. Szerkezeti felépítéséből adódóan (a palást a fölötte elhelyezkedő tokba tekeredik fel) sem a belső-, sem a külső térből nem vesz el helyet, valamint az oldalfalakon a helyigénye is minimális, mindössze a lefutó szélessége.


Garázskapu nagyon kedvező áron a JOLA Garázskaputól! Az ország több pontján várjuk szekcionált és billenő garázskapuk széles választékával!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Alkalmas olyan garázskapunak, ami max mmaximális nagyságúak, viszont erős szeleknek nincsenek kitéve. A) BR-77s és a (B)BR-77E valamint BR-100E típusu garázskapuknál.


A garázskapu belső vésznyitása pl. Az úgynevezett szekcionált garázskapu a legjobb minőségű és éppen ezért a legnépszerűbb kapufajták közé tartozik. Igen sok előnye van az egyszerűbb billenőkapuval szemben, többek között a tartóssága, a kiváló hőszigeteltsége, illetve a jóval kisebb helyigénye miatt.

A rolós garázskapukban alap a komfortosság. Alapferszereltség a meghajtás. A kapupalást egy dobozban található tengelyre tekeredik fel, így a födém alatti rész szabad marad. Az automatizált kapu redőnyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy a kaput feltekerje a motor, így az nem foglal el plusz helyet kinyitva sem. Országos kiszállítás és beszerelés.


Méretre gyártás alapáron. Gyors, pontos munkavégzés. Dunakeszi, Pallag utca 51. DETOLUX – szekcionált, mennyezet alá gördülő ALULUX garázskapu.


A középső megvezetést segítő oldalsó PVC kerekek biztosítják a DETOLUX garázsajtók zajmentes működését. A meghajtó egységbe beépített lámpa gondoskodik a garázs belső megvilágításáról minden kapcsoláskor, a beállást ezzel is segítve. Kaputechnika,Zala,Hörmann garázskapu , garagentore, garázskapu , hörmann, hörmann garázskapu , kapunyitó, szekcionált garázskapu , bejárati ajtó, tolókapu.


Hogy felhelyezhető legyen a garázskapu , a jobb és baloldali belső kávának el kell érnie a cm-t, míg a szemöldök méretének legalább cm-nek lennie (extrém esetben minimum cm). Oldal- rolós szúnyogháló Erkélyeknél, teraszajtóknál leginkább alkalmazott szúnyogháló típus. Egy- vagy mindkét oldalra kihúzható rolós kivitelben érhető el.


A könnyen kezelhető és kis helyigényű, mozgatható változat előnye, hogy használata után egy mozdulattal eltüntethető.

A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. Igazán helytakarékos. Klasszikus megoldások kedvelőinek.


Nálunk kizárólag a lengyel Wisniowski cég termékeivel találkozunk, hiszen a minőség és a biztonság a legfontosabb, ha garázskapuról van szó. Az akciós garázskapu méretei a standard panelméretekből számolandók ki. Ha a belső falsíkon oldalt.


Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket. Ez a videó a garázskapu karbantartás f. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kapu elött, akár centiméterekkel is leparkolhat járművével, hiszen nyitása nem igényel helyet a kapu elött és a garázs belső területén is csak minimális a helyigénye. Alkalmas új építésű kapuknál éppúgy, mint felújításnál, egyedi és ikergarázsoknál. Szekcionált garázskapu.


Minden kapu nagy teljesítményű motoros meghajtással felszerelt, s nyomógombbal, vagy kulcsos kapcsolóval működtetett. Nagy előnye, hogy használat után egy mozdulattal visszaengedhető a tokjába. Alapszín: fehér és barna A háló üvegszálas, szürke színű. Kiválóan használható garázskapunak az alumíniumredőny masszívabb változata. Redőnyös garázskapu.


A kisebb garázsbejáratokhoz az mm-es, szélesebbekhez a mm-es lécekkel szerelt szerkezetek alkalmasak. Tekintélyes méretük és súlyuk miatt, nagy teljesítményű csőmotorokat használunk működtetésükre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések