2017. augusztus 10., csütörtök

Hőszigetelő vakolat normál és extra

A Superbrands és Magyarbrands díjas HUFBAU Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedője. Jöjjön el hozzánk és segítünk Önnek! Külső és belső térben, hagyományos, normál és extra hőszigetelő alapvakolatokra valamint polisztirol lapos és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek fedővakolataként.


De akkor számoljunk kicsit. A homlokzat és a falak megjelenését a színezővakolat színe és struktúrája határozza meg. Segítünk a megfelelő anyagok kiválasztásában és házad színtervének elkészítésében.

A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Falfűtéshez vakolat. A normál alapvakolat nem képes felvenni a hőingadozásból adódó feszültségeket, így a vakolat repedezett lesz. Ott tartunk, hogy már nem a hideg ellen kell masszívan védekeznünk, hanem a döglesztő melegek ellen.


A színezés az építkezés befejező fázisa. Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a homlokzat legfontosabb szerepe a környezeti. Kül – és beltérben egyaránt használható.


Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra.

LB – Knauf SiliconOLA Extra Kvékonyvakolat – I. Az elmúlt több mint hatvan évben több millió négyzetméter belső falfelületet burkoltak. Régi és újépítésű házak homlokzati hőszigetelésére, utólagos hőszigetelésére, beton, vakolat és tégla felületek esetén, könnyűszerkezettel faforgácslapokból, illetve gipszből szerelt falazathoz alkalmas. Ma már legalább annyira közkedvelt a kőzetgyapot hőszigetelő rendszer, mint a polisztirol hőszigetelő rendszer. A könnyűbetonból készült burkolataink Polisztirol EPS, Grafit EPS lapra ( Hungarocell, Nikecell ), XPS, Táblásított Üveggyapot, Kőzetgyapot és egyéb szigetelő lapok illetve Hőszigetelő vakolat és könnyűszerkezetes épületek ( házak ) burkolására alkalmasak.


Az ettől nagyobb felületi egyenetlenséget normál , mész-cement vako-lattal kell korrigálni. Az alapot a fedővakolat felhordása előtt homogén vízpermetezéssel alaposan át kell nedvesíteni. Sakret AR Moha- és algatisztító.


A nemesvakolatot célszerű homlokzatonként egyszerre. A végső felületképzésként a rendszerösszetevőként szereplő Lb-Knauf Edelputz Extra ásványi színezővakolatot használjunk, melyet a felületerősítő habarcsréteg megszilárdulása és megszáradása után hordjuk fel. Normál időjárási körülmények között nap alatt mm rétegvastagság száradásával számolhatunk. Vagyis nem fog a vakolat könnyen leperegni a homlokzatról.


A kőzetgyapotos hőszigetelő rendszerek magas épületeknél is korlátlanul beépíthetők. Nem véletlenül kedvelt homlokzati szigetelő társasházak. A hagyományos polisztirol (BACHL Nikecell EPS 80H) lappokkal szemben a grafitos tábláknak közel -al kedvezőbb a hőszigetelő képességük, de minden egyéb tulajdonsága (szilárdság, nedvességfelvétel, alak- és mérettartósság, éghetőség) azonos a két anyagnak. Azonnal és évtizedeken keresztül kitartóan faragja le a rezsijét.


Feldolgozásra kész általános alapozó nedvszíváskiegyenlítôként és tapadáselôsegítôként. Az ennél nagyobb egyenetlenség normál mész-cement vakolattal korrigálható.

A lábazat a homlokzat nedvességnek és mechanikai hatásoknak legjobban kitett része, emiatt ennek megfelelően kell kialakítani. A hőszigetelő lapok elhelyezésekor szétnyomott ragasztó vastagsága ne haladja meg az cm-t! Por alakú, extra szemcsefinomságú, nagy nyomószilárdságú, szuper fehér, természetes gipsz.


Kiválóan alkalmas kötőanyagként általános építőipari célokra, vékony falú elemekhez, vakolási munkákhoz, hézagok tömítéséhez, építőipari célokra, díszítő (stukkók készítése, javítása), valamint és egyéb különleges célokra mint pl. Ez azt igazolja, hogy bármilyen is legyen külön-külön a nanofesték λ-értéke, visszaverőképessége vagy hőátadási tényezője, egy normál festéktől eltérő hőszigetelő tulajdonsággal nem rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések