2017. augusztus 28., hétfő

Fa hatású linóleum

Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. A fa mintás PVC padló lakossági felhasználásra kiválóan alkalmas padlóburkolat. Rendkívül ellenálló a berendezési tárgyak és a görgős székek által okozott deformációkkal szemben, emellett könnyen tisztítható, karbantartást nem igényel.


Tekercses vinyl padló Famintás. A természetes hatást kedvelők számára a fahatású tekercses vinyl padlók széles választékát kínáljuk, melyek élethű, eredeti felületi megoldásokat kínálnak. A linóleum padló típusokat a szőnyegpadlóhoz hasonlóan leggyakrabban tekercses formában állítják elő.

A hagyományos linóleum padló a szintén gyors és egyszerű kivitelezhetőség mellett az egyedi minták beépítését is lehetővé teszi, ami által a helyiségeknek különleges, exkluzív hatást adhatunk. Kő, fa falburkolat kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Ellenálló PVC padló kínálat széles választékkal áll rendelkezésre a Praktikerben.


Igényes megoldás, többfelhasználási területre. Fa hatású Scala luxus vinyl padlók. Válogasson kedvére!


A terasz beépítésekor szerettünk volna meleg hatású padlóburkolatot választani.

Megkötötte a kezünket, hogy a meglévő padlószint magasabb volt mint a beépítés magasságánál. Emiatt ki kellett zárnunk a parketta lehetőségét. Szerencsére rátaláltunk a Scala vinyl padlóra. Alapmotívumok a fahatású, a kőutánzatú és az absztrakt minták, amelyek változatos színekben érhetők el. A jobb gyártók ügyelnek a minták ritkább és szabálytalan ismétlődésére, így például egy fa - vagy kőhatású burkolatnál a természetes hatás könnyen elérhető.


Az LVT burkolat formája ugyancsak változatos: a. Ismerje meg igényes megjelenésű, kedvező árfekvésű PVC padlóink kiemelkedő kínálatát! Csúszásmentes kivitel, könnyű tisztíthatóság és ellenálló felület jellemzi a hazai és külföldi gyártók otthoni és intézményi alkalmazásra szánt (ipari PVC) termékeit, melyeket webáruházunkban megtalál. A linóleum túlnyomó részt parafa őrleményből áll, ami miatt természetes anyagról beszélünk. Piros, fekete, fehér, zöl kék… és még sorolhatnánk a színeket, a márvány mintás, csíkos, kockás, vagy éppen fa hatású , kő hatású mintázatokat, szinte csak a fantáziánk szabhat határt.


Legtöbb esetben fautánzatú, azonban egyre gyakoribb a különböző dekorszínekben csempe és márvány hatású padlóburkolat megjelenése. A laminált legnagyobb előnyét a hatalmas szín- és mintaválaszték képezi, mely segítségével egyedi, dekoratív és izgalmas megjelenésű otthont alakíthatunk ki. Ma már nem csak a mindent eltakaró festékek alatt tudhatjuk biztonságban a faanyagot, hanem a barátságos kisugárzást megőrző, és egyben a felületet is óvó olajok, lakkok és lazúrok állnak a rendelkezésünkre.


PVC padló, műanyag padló lakossági felhasználásra kiválóan alkalmas padlóburkolat. A PVC padlókat általában a konyhába, közlekedő helyiségekbe, előszobába, fürdőszobába szokták lerakni, ám az újabb mintázatú és elegáns hatású PVC padló­kat egyre többen lakószobák padlóburkolataként is szívesen alkalmazzák. Ha a padlóról van szó hajlamosak vagyunk a szokásokra hagyatkozni, és jól is tesszük! Azt vegyük figyelembe, hogy mi milyen életstílust követünk, és ahhoz igazodjon a padló is, ha van választási lehetőségünk.


Szinte bármilyen szilárd padlófelületre lerakható, mint például fa , beton, kerámia, linóleum , stb.

A ReClip megoldást nyújt a sérült, töredezett padló újraburkolására bontás nélkül, tisztán, egyszerűen. Alkalmas járólapnak, de nagy teherbírásának köszönhetően járművel is ráhajthatunk. Mindegy, hogy fa , bambusz, linóleum vagy szőnyegpadló, a melegburkolatok az enteriőrök meghatározó szereplői. Különösen mióta a technikai újításoknak köszönhetően egyre szebb formában megvalósíthatóak az egyedi elképzelések, akár padlófűtésre vagy fürdőszobába is.


Kansas Fa mintázatú PVC padló. Bátran javaslom közintézményekbe, és olyan helyekre ahol nagy napi igénybevételnek van kitéve. Természetes fa mintázatú PVC műpadló, nagyon mutatós burkolat. Jó rajta közlekedni, meleg hatású , és könnyen kezelhető.


Bármilyen stílushoz illeszthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések