2017. augusztus 9., szerda

Mediterrán zenit carbon

Kedvező cserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, Partnereinket, hogy vállalatunk – felelős gyártóként, munkatársaink legmagasabb fokú védelme mellett – továbbra is fenntartja működését a Magyar Kormány és az operatív törzs útmutatásainak megfelelően. Pri montáži sa odporúča používanie hrubších kontralát kvôli plochému.


Hledáte co nejatraktivnější cenu materiálu? Nechte si spočítat tu nejlepší nabídku pro vaši střechu. Nabízíme zpracování kompletní nabídky.

Na našej stránke nájdete kopec striech s touto krytinou, prípadne aj v iných farbách a povrchových úpravách. A Terrán különféle tetőcserepet kínál Önnek, számtalan színben és stílusban. Ismerje meg választékunkat oldalainkon! Szín: Carbon , Grafit, Grosso.


A manapság divatos új irányzatok követőinek nagy kedvencei. Stílusa rokon az egyszerű keleti formavilággal és vonalvezetéssel, de összképében érződik az északi vidékek hűvös eleganciája is. Space (fekete), Moon (antracit), Mars (téglavörös) színekben. Zenit resistor tetőcserép.


Pest megyei tüzépünkön.

Határozottan a legmodernebb igényekre fejlesztették ki, fekete színe erőt és határozottságot sugall, a ház. Egyensúlyt teremt a beltéri modern formatervezésű berendezés és a kültéri megjelenés között. A legfontosabb ebben az évszakban egy házon a tető. Ha nincs rendes tető, tetőcserép, akkor rövid távon bukjuk a megtermelt hő nagy részét, hosszú távon pedig a tetőszerkezetet, statikai tartóelemeket, falakat.


Egyedi mediterrán karaktert biztosít a háznak. Spontán változatos színeivel, visszafogott tarkaságával elrepít az olasz tájak maradandó értékeket hordozó, hangulatos stílusa felé. Colorsystem színvédelemmel, valamint Carbon , Grafit és Grosso Onik színben Resistor felületkezeléssel. A kifinomult ízlés letisztult stílusa köszön vissza modern vonalakban. Ezt a letisztult tetőfedés formát látni kell, és akkor még könnyebb lesz választani.


Válasszon tetőcserepet és a legjobb árat kapja tőlünk rá! Spája prvky orientu, ale aj chladnú eleganciu severských krajín. Najnovší produkt, Bridlica je výnimočná kvôli extravagantnému povrchu, ktorá Vášmu domovu prepožičiava jedinečný vzhľad. Aj v prípade týchto škridiel v prevedení. Főoldal Kívánságlista (0).


Látogasson el weboldalunkra és rendeljen online! Salgótarján, Csokonai út 216. Mindenkit elvarázsol a mediterrán országok építészeti stílusa.


A sok kis kiugró tető teljesen be tudja árnyékolni a falakat és ezáltal nagyon kellemes hangulatot is teremt.

A kúp alakú cserép, melyet a Tondach is forgalmaz, az egyik legjobb módja annak, hogy utánozni tudjuk a délebbi országokban látott építési. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. ZENIT – Egy kicsi föl egy kicsi ég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések