2017. augusztus 4., péntek

Cserepeslemez akció

Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció ! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető!


AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! VIHARKÁR AKCIÓ - !

Az ár tájékoztató jellegű nem minősül ajánlattételenek! Cserepeslemez AKCIÓ. Trapézlemez árlista. Minden alapanyagunk európai gyártásból származik. Akciós termékeink: Szendvicspanelek raktárkészletről!


Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is. Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről! Egyedileg az Ön tetőjére szabott cserepeslemez , mellyel gyorsabb a munka, és kevesebb a hulladék.


Széles profil- és bevonat választék, hogy egyedivé varázsolja otthonát.

Minőségi alapanyagok, melyek garantálják, hogy évtizedekig védelmezik értékeit. Tetőcserép akció után kutat? Nézze meg akciós tetőcserép kínálatunkat!


E mellett szendvicspanelek és vasipari termékek kedvező áron. Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt.


Méretre kell rendelni! Határozott vonalai és magas homlokú mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző hagyományos súlyosságot kölcsönöznek számára. Nyers, de egyben szép, szoli de egyben könnye fenséges, de egyben elérhető. MIÉRT TŐLÜNK VÁSÁROLJON? Számtalan érvünk van mellyel nemcsak a költségeit csökkentheti, de a termékeink élettartama is messze felülmúlhatja más forgalmazókét.


Gerard tető akciók az ország LEGNAGYOBB forgalmazójától a Beck Tetőszerviz Kft-től. A Gerard tető ellenáll az időjárás viszontagságainak. A Lindab Topline cserepeslemez termékcsalád szilárd és elegáns acéllemezfedést nyújt, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen beleolvad a patinásabb környezetbe is. A cserepeslemez követi a tetők megjelenésének hagyományait, ugyanakkor olyan korszerű megoldásokat eredményez, amit nagyon gazdaságosan lehet. Ihász Mérnökiroda Kft.


Sokéves tapasztalatunk a garancia arra, hogy kiváló minőségű , folyamatosan bővülő acéltermékeket állítunk elő, olcsó áron. Az akció érvényes a készlet erejéig, az ár az Áfa-t tartalmazza! Rendelésre különböző színben és hosszméretben is rendelhető!

Egyszerűen hosszabb az élettartama. Vásárolja meg trapézlemezét közvetlenül a gyártótól! Atikondenzációs filcel ami teljesen meggátolja a pára visszacseppenését információért hívjon bizalommal Álltalunk gyártott profilok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések