2017. augusztus 11., péntek

Biztonsági ajtózárak

Kale török biztonsági ajtózárak. Iseo, Moia, Mottura cilinderes ajtózárak. A biztonsági ajtó fogalma mást jelenthet az ebben nem.


Izraeli Superlock zárszerkezetek, Mul-T-Lock ajtóba való. Nagyon sokan elsiklanak efelett (sajnos ajtógyártók is), gondolván, az ajtó erős, masszív, nem lehet befeszíteni, teszünk rá két-három zárat, jó lesz az. Arról már nem is igazán beszélve, hogy az ajtógyártó cégek fő profilja maga az ajtógyártás, így nem feltétlenül vannak otthon a biztonsági zárak területén, mint például mi.

Fontos, hogy a régi zár hibás működését kiváltó körülményt előbb meg kell szüntetni, hacsak nem kopásból vagy kulcselhagyás végett történik a zárcsere. Zárak, zárbetétek, lakatok webáruháza. Biztonsági ajtózár, Zár, ajtózár, többpontos zár, Kedvező árakon történő kiszolgálás, házhoz szállítással. A zártipusok fajtái: kilincses ajtózárak , hevederzárak, zárbetétek ( biztonsági zárbetétek) Kilincses ajtózárak : Ajtóba felső zár: Ez a zárfajta az ajtók (többnyire a bejárati ajtó) felső részén helyezkedik el.


A kulcsos zárak azok amelyeket közvetlenül kulccsal működtetünk, azaz magába a zárba dugjuk a kulcsot. Jellemzően ezeknek a típusoknak ún. Ez egy viszonylag új fejlesztésű olasz biztonsági másodzár, melyet rászegző zárként, másodzárként, pumpás zárként emlegetnek a szaküzletekben, illetve a szerelők.


Robosztus termetének köszönhetően még a látványa is ijesztő.

Lehet, hogy első hallásra nagyon kedvezőnek tünhet, a bruttó 60. GU-Secury többpontos ajtózárak. Egyedi biztonsági rendszerek, egyedi ajtókhoz.


Az ajtók különleges követelményeket támasztanak a betörésbiztonsággal, tűzvédelemmel, tömítettséggel és átjárhatósággal szemben. A GU által gyártott többpontos ajtózárak kivétel nélkül teljesítik ezeket a követelményeket: az ajtó. A Kulcskirály zárszaküzlet a kulcsmásoláson kívül több mint ezer különböző műanyag ajtóvasalatot forgalmaz. Kínálatunkban szerepelnek az országban kapható összes műanyag ajtózárak. Cégünk, több mint éve foglalkozik zárak kis- és nagykereskedelmével, melyet cégeknek, magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, irodaházaknak, stb.


Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt! Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Fontos kiemelni, hogy csak abban az esetben nyújtanak megfelelő védelmet, amennyiben szakszerűen vannak beépítve, illetve az adott bejárati ajtóhoz illeszkedő méretpontos. Ezeknek a cégeknek a zár típusait nem lehet finom nyitással, fúrással, savazással, ragasztózással kinyitni. A Zárpláza webáruház Magyarország legnagyobb múltjával rendelkező zár-lakat-biztonságtechnikai szaküzletet tudja magáénak, ez a Kulcskirály!


Biztonsági zárbetétek és minden, ami mechanikus ajtózár azt megtalálja kínálatunkban. Más a helyzet a biztonsági kódkártyával ellátott zárbetétek esetén, ugyanis ebben az esetben a zárbetét profilvédett, azaz kizárólag a biztonsági kódkártya felmutatásával lehetséges a kulcsmásolás vagy a az egykulcsos zárbetét zárrendszer bővítése.

Ez akkor is hasznos lehet, ha Ön elutazik otthonról és például. Főként lakóparkokban vannak ilyen ajtók, de nagyszámban találkozhatunk egyedi igények alapján gyártott, trezorzárral működtetett biztonsági ajtókkal, szerte az országban. Ez annak köszönhető, hogy több magyar biztonsági ajtógyártó cég is ilyen trezorzárakat tesz már az ajtókba, a 1-os biztonság elérése végett.


Ebben a kategóriában találhatóak meg az Euro Elzett, a KFV, az MCM, a Schüco és az Anbo által kínált portálzárak. A szűrő segítségével tájékozódhatunk a különböző méretű és típusú billenőreteszes, cilinderes, kampós, görgős és váltós portálzárak között. A típus által Magyarországon is elérhetővé válik az Abus-tól olyan biztonsági zárbetét család amely vízszintes kulcsállással és védett profilú fúrt kulcsokkal rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések