2017. augusztus 30., szerda

Polikarbonát rögzítése

A polikarbonát lemezeket beépítésig tűző naptól óvni kell! UV álló, tűző nap hatására „ráég” az anyagra, nehéz lesz annak eltávolítása). Kültéri tárolás esetén, fedje be a polikarbonát lapokat átlátszatlan takarófóliával, lehetőleg fehérrel. Gondoskodjon a lemezek és a fólia.


Polikarbonát rögzítése hasított profil segítségével.

Ha úgy dönt, hogy a polikarbonátot egy régi üvegház fémkeretére leszerelhető, vegye le az elem elemeit. Ez egy beépített fedél és alsó elem. Utóbbiban fúróval vagy csavarhúzóval nagyobb átmérőjű furatokat kell fúrni a rögzítőelem átmérőjéhez képest. Az üregkamrás polikarbonát lemezeket a lejtés irányába álló kamrasorral építse be, így a kamrák a víz folyásirányával párhuzamosak lesznek. A lemezeken az UV védett oldal meg van jelölve - ügyeljünk a megfelelő beépítésre!


A profilok két szélén lévő nútba EPDM tömítő gumiprofilt kell behelyezni. A leszorító profil rögzítése a tartószerkezethez speciális EPDM tömítésű alátéttel rendelkező csavarral történik. Ezen az oldalon könnyedén rendelhetsz otthonodból polikarbonát lemezt és a polikarbonát szereléséhez szükséges kiegészítőket budapesti, váci és érsekvadkerti személyes átvétellel!

Cégünk magyarországi képviselője a Brett Martin britt polikarbonát gyártó cégnek. Az anyagok UV-védelmére vállalt éves garancia a kivitelezést követő években is megadja a maximális nyugalmat mind a tervezőknek, mind a kivitelezőknek, a felhasználó megbízónak pedig hosszú évekre szóló megelégedett használatot garantál. A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. A kerítések építéséhez az építői arzenálban megbízható és bizonyított tömeg áll rendelkezésre.


Anyagok: fa, fém, tégla, mesh-háló. Ennek ellenére a modern lakástulajdonosok egyre nagyobb figyelmet fordítanak az új kerítések típusaira, amelyek között a polikarbonát kerítés magabiztosan vezető szerepet tölt be. Elsősorban szeretném kiemelni magát a polikarbonát lemez forgalmazóját (A-Plast Kft.), aki minőségbiztosítási rendszerével garancia arra, hogy te csak.


Nálunk minden kellékanyagot és kiegészítőt megtalál, ami a beszereléshez szükséges. Az oszlopok rögzítése egy vas eltartóhoz történik, ami a földbe van betonozva, így garantált a tartósság és év múlva sem fog szétrohadni, ezzel nem okoz semmiféle többletköltséget! Elsősorban falak építéséhez, de korlátozottan tetők kialakítására is alkalmas alumínium profilrendszer mm-es polikarbonát lemezekhez. A lemezek rögzítése nem igényel csavarozást, csak a kínálatunkban szereplő PolyfiX BKtípusú tömítőgumit.


A rozsdamentes konstrukció erős alumínium profilokból áll. A termékcsomagolás masszív és biztonságos, benne van az áttekinthető szerelési útmutató és az összes összekötő elem. Miután a polikarbonátot méretre vágtam, felraktuk a tetőre.


Az első - bonyolultabb benne, mint egy egyenes vonalban, a szellőző edények készítéséhez.

Megoldja a problémát, ha a falakba ágyazást végezhet, és nem a tetőn. A második mínusz a kerek tető egy polikarbonát üvegházban - a hó rosszabb lesz, mint a lapos, ferde felületeknél. Ha havas télen élünk, vagy meg kell.


Az építőiparban a polikarbonát nemrég széles körben alkalmazható. Műszaki tulajdonságai és tulajdonságai lehetővé teszik, hogy egy lakóház, egy verandát, egy pavilont, egy garázst, egy üvegházat és más, napfényt igénylő épületeket tömörítenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések